Читај ми!

Мелег и Степанов се враћају у Војводину?

Фудбалски клуб Војводина планира да се озбиљно појача пред наставак сезоне. После растанка са Александром Станисављевићем клуб жели да врати своје бивше играче, Дејана Мелега и Милана Степанова.

Према изворима из клуба преговара се активно с Дејаном Мелегом, младићем пониклим у новосадском клубу, који је сада играч Ајакса, а прошлу полусезону провео је у холандском Камбуру на позајмици. Конкретизација начелно постигнутог договора могла би да уследи тек у јануару 2016, јер Мелегов уговор са Ајаксом истиче 31. децембра ове године, преноси Спортски Журнал.

Међу добро обавештеним појединцима може се чути да се разговори воде и с Миланом Степановом, искусним централним беком, који је такође каријеру започео у Новом Саду. 

Степанов је прошлог лета потписао двогодишњи уговор са Сарајевом и питање је хоће ли само после шест месеци успети да издејствује прекид сарадње са Сарајлијама.

Новосађани би се, по жељи шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, упустили у преговоре и са још неким потенцијалним новајлијама, јер постоји могућност да каријеру у иностранству ове зиме наставе још неки првотимци,

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи