Монтреал: Разумемо Дрогбу, али желимо да га задржимо

Фудбалски клуб Монтреал Импакт признао је да ће бити веома тешко да задржи најбољег фудбалера Дидијеа Дрогбу јер има жељу да тренерску каријеру започне у Челсију. Нови менаџер Челсија Гус Хидинк жели да у свој стручни штаб врати најбољег стрелца у историји Челсија, па се реализација посла очекује у наредним данима.

Фудбалски клуб Монтреал саопштио је да жели да задржи Дидијеа Дрогбу, али да је тај нападач изразио жељу да помогне свом бившем тиму Челсију.

"Разумемо његову везаност за Челси, али наш циљ је да га задржимо још једну сезону", саопштио је Монтреал.

Тај клуб је навео да је договорио са Дрогбом да фудбалер из Обале Слоноваче проведе још једну сезону у Канади.

"Чинимо све што можемо да га задржимо и у 2016. Спремни смо, али је оваква ситуација ван наше контроле", додаје се у соапштењу.

Дрогба је у јулу потписао за Монтреал, а у суботу је уживо гледао Челси у победи од 3:1 над Сандерлендом у Премијер лиги, заједно са привременим тренером Гусом Хидинком и власником клуба Романом Абрамовичем.

Хидинк је раније одбио да говори о томе да ли ће му се Дрогба придружити у стручном штабу.

"Радио сам са њим пет-шест година и имао сам част да ми такав човек буде у екипи. Он је већ легенда Челсија. Једина ствар у овом тренутку је да је он играч Монтреала. Званичан процес не знам, али сам отворено разговарао са њим и пренео му да има велики утицај на играче, што може да буде кључно за Челси", рекао је Хидинк.

Дрогба је укупно провео девет година у Челсију, прво од 2004. до 2012, а потом и прошле сезоне.

Челси брани титулу у Премијер лиги, али је ове сезоне веома лоше почео, пошто након 17 кола заузима тек 15. место, а прошле недеље је отпустио тренера Жозеа Мориња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару