Читај ми!

Терзић саслушан у полицији због намештања утакмица

Генерални директор фудбалског клуба "Црвена звезда" Звездан Терзић и још десетак играча и спортских радника ОФК Београда саслушани су недавно у полицији у предистрази око намештања неколико фудбалских утакмица, пишу "Вечерње новости".

"Био сам у полицији и дао изјаву, то је све што желим да кажем", рекао је Терзић за лист.

И фудбалер Црвене звезде Никола Мијаиловић који је јавно оптужио Терзића да га је терао да намести утакмицу Вождовцем, потврдио је да је саслушан у полицији.

"Инспекторима сам поновио све оно што сам изјавио и дисциплинској комисији Фудбалског савеза. Рекао сам да ми је Терзић тражио да играча Вождовца Николу Бељића наговорим да повучне ручну кочницу", рекао је Мијаиловић за "Вечерње новости".

Додао је да меч није намештен, зато што то није хтео и да је спреман да иде и на полиграф.

Споран дуел Црвене Звезде и Вождовца одигран је нерешеним резултатом (2:2) пре годину дана.

Искази Терзића, Мијаиловића, као и још десетак играча и спортских радника ОФК Београда сада су у Првом основном тужилаштву које треба да одлучи да ли има елемената за покретање истраге, пише лист.

Новости подсећају да је полиција до сада истражила три спорне утакмице ОФК Београда са Црвеном звездом, Доњим Сремом и Борцем из Чача и да се у два случаја Терзић помиње као актер намештања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи