Жозе Морињo, највећа звезда у галаксији

Сила је снажна у њему. Или је, барем, то на кратко била. Жозе Морињо, својим отказом, на тренутак је засенио најмоћнију силу галаксије - Ратове звезда.

Нови филм Star Wars франшизе, једне од највећих (ма, шта једне од највећих... највећа!) на свету, од скора је у бископима широм планете. Природно, интернет портали су преплављени вестима и критикама, а са њима и друштвене мреже и претраживачи.

Читав интернет је био у знаку Ратова звезда. А онда се догодило нешто што је све то засенило. Челси је отпустио Жозеа Мориња.

"Морињо" је био најтраженији појам на Гуглу читавих 25 минута и једини је, ма колико кратко, успео да истисне појам Star Wars.

Одлука Челсија, коју је Роман Абрамович окарактерисао као тешку али неопходну, учинила је да Морињо победи Ратове звезда и на Твитеру. Хештег #StarWarsTheForceAwakens више није био најпопуларнији тренд на најутицајнијем микро-блогинг сајту на свету. За кратко време, Морињо се спомињао чак четири пута више него филм.

На неки начин, све ово се не разликује превише од онога што је Оби-Ван Кеноби рекао у Новој нади, а што је постало један од најпознатијих цитата из читавог серијала: "Ако ме смакнеш, постаћу моћнији него што можеш и да замислиш".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи