Читај ми!

Катаи: Остајем да се изборимо за Лигу шампиона

Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да се нико у том клубу није надао фантастичној полусезони и најавио да ће остати да помогне тиму да се следеће сезоне пласира у Лигу шампиона.

"Нико се није надао оваквој полусезони, да ћемо низати толико победа после елиминације у Европи и два ремија у првенству", рекао је Катаи новинарима на стадиону Звезде.

Звезда је сезону почела елиминацијом од Кајрата у првом колу квалификација за Лигу Европа, а потом је освојила само пет бодова у прва три кола Супер лиге. Црвено-бели су након тога везали 19 победа и после 22 првенствена кола су убедљиво први на табели са 25 бодова више од другопласираног Чукаричког.

"Почетак је био такав због неуиграности, увек је најтеже на старту. Ипак је много играча промењено у односу на прошлу сезону. Показали смо карактер и везали оволико победа", казао је Катаи. Према његовим речима, предност на табели јесте велика, али Звезда ће се трудити да продужи серију победа.

"Ући ћемо у историју, то не може да се купи новцем, драго ми је што ћемо остати упамћени по томе", рекао је Катаи. Он је казао да су порази од Кајрата пореметили екипу на почетку, али да је то брзо прежаљено.

"То нас је мало пореметило, што се осетило и на почетку првенства. Брзо смо прежалили Европу, окренули се домаћем првенству и показали колико вредимо", навео је он.

Катаи је са 13 голова други стрелац српског првенства, иза саиграча из Звезде Уга Вијеире, који је постигао један више.

"Наравно да би ми значило да будем најбољи стрелац, али ми то с друге стране ништа не би значило да немамо овакве резултате", додао је он.

Катаи је рекао да не зна ништа о евентуалним понудама страних клубова и да га нико није звао.

"Мало је вероватно да ћу отићи, желим да останем до краја, подигнем пехар са саиграчима, уђем у Лигу шампиона, а после тога...", рекао је Катаи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару