Читај ми!

Божинов: Партизан мора да се бори до краја

Фудбалер Партизана Валери Божинов рекао је да његов клуб треба да се бори до краја, без обзира на велики бодовни заостатак у првенству. Партизан је јесењи део првенства завршио на четвртом месту са 36 бодова, чак 26 мање од водеће Звезде, играће четвртфинале Купа Србије, док је у Лиги Европа елиминисан у групној фази.

Божинов је казао да ће, упркос тренутно скромним резултатима, црно-бели ићи на победу у свакој утакмици до краја сезоне, преноси Бета.


"Партизан треба да се бори до краја, до последњег кола, независно од тога колико Црвена звезда има више бодова од нас. Ту је и Куп, борићемо се до краја", рекао је Божинов новинарима.

"Ми смо Партизан, морамо и треба да добијемо сваку утакмицу. Ко носи Партизанов дрес треба да зна само једно, да победи, све друго није добро", казао је он.

Божинов се извинио свима који воле Партизан због пораза од Аугсбурга, којим је клуб елиминисан из Европе.

"Извињавам се свим људима који воле Партизан због пораза од Аугсбурга. Сви смо веровали и мислили да ћемо проћи, али нисмо успели. Извињавам се, не треба, али се извињавам јер знам колико је Партизан изгубио што неће наставити такмичење у Европи", казао је Божинов.

Црно-бели су у среду после преокрета победили Борац у последњој првенственој утакмици ове године.

"Добро је што смо завршили са победом, било је тешко психички после пораза од Аугсбурга, где је требало да прођемо", навео је он.

Овај нападач из Бугарске је рекао да је за њега лично лоше што следи двомесечна пауза, а због серије голова у коју је ушао у последње време.

"То је за мене супер, шпиц сам и ту сам да дајем голове. Почео сам да дајем голове, а сезона се нажалост завршила. Али, океј, имамо месец дана паузе да одморимо и вратимо се чисте главе и добро да завршимо сезону", рекао је Божинов.

Супер лига Србије наставиће се крајем фебруара, када ће Партизан гостовати ОФК Београду у 23. колу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару