Читај ми!

Друловић: Заслужена победа па заслужени одмор

Тренер фудбалера Партиазан Љубинко Друловић рекао је да је његова екипа заслужено победила Борац и истакао да су играчи црно-белих од сутра на заслуженом одмору.

"Заслужена победа Партизана. Ми смо из једне шансе коју је Борац направио примили гол, али мислим да смо током целе утакмице контролисали игру и играли добро. У другом полувремену смо имали пар изузетних прилика да преокренемо резултат и да пре решимо утакмицу...", рекао је Друловић новинарима на стадиону Партизана.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Борца са 2:1 у утакмици 22. кола, последњег у јесењем делу Супер лиге Србије.

"Борац је квалитетна екипа, али ми смо данас били супериорни и заслужено овом победом завршили јесењи део сезоне, који је био стварно тежак, много је утакмица, тако да играчи сутра иду на заслужен одмор... Треба да се одморе и да се врате 70-80 одсто спремни за почетак припрема за нову сезону", рекао је Друловић.

"Много играча смо имали повређених, играли смо вечерас са неким играчима који практично нису ни играли ову полусезону. Било је доста импровизација. И данас су све три измене биле повреде...", додао је он.

Друловић је навео да не може ништа да замери својим играчима.

"Момци су од мог доласка у Партизан сваки тренинг и сваку утакмицу одрадили максимално, некад смо имали више, некад мање среће... Човек не може ништа да им замери. Хоћемо пре свега да се добро одморимо, ови момци су то заслужили, имали су напорну полусезону, са овом утакмицом то је 15 утакмица од кад сам ја дошао... Ја сам увек неко ко је позитиван, могу да будем задовољан оним што смо урадили", рекао је Друловић.

Новинаре је занимало и да ли је разговарао са управом клуба о свом статусу, на шта је Друловић одговорио да није.

Црно-бели први део сезоне завршавају на четвртом месту на табели Супер лиге са 36 бодова, односно са 26 бодова мање од првопласиране Црвене звезде.

Пролећни део шампионата у Супер лиги Србије почеће 20. фебруара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару