Драма на Етихаду прекинула успаванку на Острву

Манчестер сити савладао Свонис са 2:1, у веома узбудивој завршници. Кристал Палас уписао три бода, против Саутемптона. Вест Хем и Стоук поделили бодове.

Фудбалери Манчестер ситија победили су на свом терену Свонси са 2:1 у утакмици 16. кола, те су се на тај начин, макар до сутра, вратили на прво место енглеске Премијер лиге.

У осталим утакмицама, Кристал Палас је са 1:0 на свом терену савладао Саутемптон, док је Вотфорд истим резултатом на гостовању био бољи од Сандерленда, а Вест Хем и Стоук одиграли су нерешено без голова.

Манчестер сити и Свонси, који је ове недеље сменио тренера Герија Монка, одиграли су веома неизвесну утакмицу на стадиону Етихад.

Сити је повео голом бившег нападача "лабудова" Вилфреда Бонија у 26. минуту на асистенцију Хесуса Наваса.

Све до самог краја деловало је да ће тај резултат остати на снази и да ће "грађани" лако доћи до победе, али је Свонси у 90. минуту изједначио преко Бафетимбија Гомиса.

Међутим, Манчестер је у судијској надокнади времена преко Келечија Ихеначоа стигао до тријумфа.

Манчестер после 16 одиграних утакмица заузима прво место са 32 бода, колико има и Лестер, али и утакмицу мање, док је Свонси 15. са 14.

Кристал Палас и Вотфорд су данашњим победама задржали прикључак са најјачим екипама Премијер лиге.

Победу Кристал Паласу над Саутемптоном донео је Јоан Кабај у 38. минуту, док је Вотфорд на гостовању против Сандерленда славио голом Одиона Игала у четвртом минуту.

Кристал Палас заузима шесто место са 26 бодова, док је Вотфорд седми са 25.

Фудбалери Евертона везали су трећи нерешен резултат, пошто су играли 1:1 у гостима са Норичем.

Гости су водили голом Ромелуа Лукакуа у 15. минуту, а коначан резултат је у 47. поставио Вес Хулахан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи