Бајерн се намучио са Инголштатом, Херта силна у гостима

Минхенски Бајерн савладао Инголштат са 2:0, али је до победе дошао много теже него што се очекивало. Херта са 4:0 декласирала Дармштат у гостима, двоструки стрелац Ведад Ибишевић.

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су на свом терену Инголштат са 2:0, у утакмици 16. кола Бундеслиге и остварили 14. победу у сезони.

Бајерн се опоравио од пораза у прошлом колу од Борусије из Менхенгладбаха (3:1) и учврстио се на првом месту на табели.

Екипа Пепа Гвардиоле повела је у 65. минуту голом Роберта Левандовског, што је његов 15. гол у 15 првенствених утакмица. Коначан резултат поставио је Филип Лам у 75. минуту.

Бајерн је први на табели са 43 бода, а Инголштат, који је у последње три утакмице без победе, заузима 11. место на табели са 20 бодова.

Херта је на гостујућем терену победила Дармштат са 4:0 и попела се на треће место на табели.

Двоструки стрелац био је Ведад Ибишевић, који је постигао голове у 12. и 50. минуту. Поготке су постигли још Марвин Платенхарт у 26. и Саломон Калу у 77. минуту. Калу је тако постигао осам голова, од којих седам на гостујућим теренима ове сезоне.

Берлински клуб је после друге везане победе трећи на табели са 29 бодова, а Дармштат заузима 12. место са 18 бодова.

Хофенхајм је победио Хановер са 1:0 и прекинуо низ од осам утакмица без победе. Једини гол постигао је Джонатан Шмид у 30. минуту.

То је тек друга победа Хофенхајма у сезони, али је и даље претпоследњи 17. на табели са 13 бодова. Хановер је претрпео други узастопни пораз и заузима 15. место на табели са 14 бодова.

Вердер и Келн одиграли су у Бремену 1:1, а истим резултатом завршен је и дуел Волфсбурга и Хамбурга.

Бајер Леверкузен и Борусија из Менхенгладбаха играју вечерас од 18.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи