Роналдо: Недостаје ми велики меда Анчелоти

Кристијано Роналдо тврди да је срећан у Реалу са Рафом Бенитесом, али признаје да му недостаје Карло Анчелоти. "Он је као велики меда", открио је Португалац.

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо признао је да му недостаје бивши тренер Карло Анчелоти и додао да се нада да ће поново сарађивати с њим у будућности.

Анчелоти је на крају прошле године напустио клуб, а на клупи Реала га је заменио Рафаел Бенитес.

"Господин Анчелоти је био невероватно изненађење. У почетку сам мислио да је тежак човек, арогантан, али био је све супротно. Он је као велики меда. Невероватан је... Разговарао је са нама сваки дан. Не само са мном, са свим играчима. Забављао се са нама...", рекао је Роналдо за И-Ес-Пи-Ен.

Роналдо је навео да би волео када би сваки играч имао прилику да ради с Анчелотијем.

"Он је фантастичан тренер и много ми недостаје, освојили смо много трофеја заједно. Желим да једног дана поново радим с њим... Сада имам новог тренера, али срећан сам, имам лепе успомене", додао је Португалац.

Бенитес је пети тренер Реала за последњих седам и по година, колико је Роналдо у клубу.

"Увек је другачије. Сваки тренер има свој стил. И даље се прилагођавамо стилу Рафаела Бенитеса. Али, осећам се пријатно на терену, играм слободно и осећам се добро", рекао је Роналдо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи