Касиљас или "Посебни", најтежи испит за "топове" Арсенала

После Манчестер јунајтеда, Енглеска може остати без још два тима у Лиги шампиона. Челси игра против Порта, док ће Арсенал свим силама нападати утврђење у Пиреју. Директан пренос меча са Стамфорд бриџа је на нашем Првом програму од 20.45.

Када вечерас падне завеса на први чин овогодишње Лиге шампиона, сазнаћемо ко је одушевио, ко разочарао, ко је одиграо изнад својих моћи, ко је упропастио прилику да "извуче" сезону...

Последњи, може врло лако да буде и "Посебни" – Жозе Морињо. Челсију, који је потпуно подбацио у Премијер лиги, ово је последња прилика да колико-толико спасе шта се спасти може.

Наиме, Челси и Порто имају по десет бодова, а вечерас ће "ратовати" на Стамфорд бриџу.
Кијевски Динамо има осам бодова и дочекује Макаби, који до сада нема нити један бод.

Уколико Динамо освоји сва три бода, што многи очекују, то значи да ће у Лигу Европе или Порто или Челси.

Дакле, пред Португалцем је сасвим јасан задатак – мора победити "своје", Порто са којим је освојио Европу и који га је лансирао међу најбоље светске тренере. 

У групи Е, Рома игра са БАТЕ Борисовом, а у престоници, поред освете за шокантан пораз у Белорусији, "вучица" жели да обезбеди место у наредној фази.

Има Рома судбину у својим рукама, али може и да остане без наредне рунде, уколико киксне а то искористи Бајер из Леверкузена, који дочекује Барселону.

Каталонци су, наравно, први на табели, док Рома и Бајер имају по пет бодова, док БАТЕ има бод мање.

Дакле, чуду може да се нада и тим из Белорусије уколико слави у Риму, а Барселона савлада у гостима Бајер.

У групи Ф, најзанимљивије ће бити у Пиреју. Арсенал гостује код Олимпијакоса, а "тобџијама" одговара само победа са најмање два гола разлике.

Лидер групе, Бајерн, гостује у Загребу, у мечу који нема превелики резултатски значај.

Зенит је осигурао прво место у групи Г, али ће се за друго борити Валенсија и Гент. "Слепи мишеви" играју против Лиона, који је потпуно разочарао ове године, док ће Гент дочекати тим из Санкт Петербурга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи