Љајић: Надам се да Рома жали што ме је пустила

Фудбалер Интера Адем Љајић рекао је да је веома срећан у Интеру и да се нада да Рома жали због одлуке да га пошаље на позајмицу.

Интер је у јучерашњој утакмици победио Ђенову (1:0), а једини гол на мечу постигао је управо српски репрезентативац који је у Интер стигао на позајмицу до краја сезоне уз опцију откупа уговора.

"Мој гол је веома значајан јер вреди три поена, и само то је важно. Идемо утакмицу по утакмицу и видећемо шта ће се десити на крају. Тренирам веома напорно и трудим се да у свакој утакмици помогнем тиму. Да ли ћу остати у Интеру? Клубови ће се договорити око тога. Да ли Рома жали? Надам се", рекао је Љајић за Спорт Медијасет.

Фудбалери Интера јучарашњом победом вратили су се на прво место у Серији А са 33 освојена бода, два више од другопласираног Наполија који данас гостује у Болоњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи