Примера: Победе Реала и Атлетика, реми Барселоне

Реал је на свом терену победио Хетафе са 4:1 у утакмици 14. кола шпанске Примере, а двоструки стрелац за "краљевски" клуб био је Карим Бензема. Атлетико се са бодовима вратио са гостовања у Гранади. Барселона одиграла без победника у Валенсији.

Бензема је голове постигао у четвртом и 16. минуту, на асистенције Пепеа и Герета Бејла. До краја првог полувремена мрежу Хетафеа затресли су и Бејл у 35. минуту и Кристијано Роналдо три минута касније.

Једини погодак за Хетафе постигао је Алексис је у 70. минуту.

Реал је, после 14 одиграних кола, трећи на табели са 30 бодова, док је Хетафе на 3. позицији са 14 освојених бодова.

"Ове недеље смо разговарали с њим. Заиста је желео да игра и да учини нешто и то је урадио. Постигао је два гола", рекао је Бенитез.

Тренер Реал Мадрида је пре неколико дана подржао Бензему кога је француски премијер Мануел Валс критиковао оценивши да би требало да буде избачен из репрезентације уколико се докаже да је крив у афери око украденог интимног видео записа.

"Чињеница да је постигао два гола и допринео уверљивој игри, потврђује оно што сам раније рекао. Бензема је важан играч за нас и остали играчи боље играју кад је он на терену", рекао је Бенитез.

Фудбалери Атлетико Мадрида уписали су и десету победу у шпанском шампионату, пошто су у утакмици 14. кола савладали Гранаду са 2:0.

Атлетико, који је забележио трећу узастопну победу, повео је у 20. минуту голом Дијега Година, док је коначних 2:0 поставио Антоан Гризман у 76. минуту.

Мадридска екипа је, после 14 одиграних утакмица, друга на табели Примере са 32 бода, односно има само бод мање од првопласиране Барселоне.

На другој страни, Гранада је на 17. позицији са 11 освојених бодова.

У наредном колу Атлетико Мадрид дочекује Атлетик Билбао, док Гранада гостује Левантеу.

Барселона је остала на првом месту на табели, иако је у Валенсији одиграла само 1:1.

Гости су на "Местаљи" повели почетком другог полувремена, голом Луиса Суареза, да би коначан резултат поставио Мина у 86. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи