Торино из пенала узео бод Роми, Љајић одвео Интер на врх

Фудбалери Роме нису победили у трећој узастопној утакмици у Серији А, пошто су у гостима играли нерешено 1:1 са Торином. Изједначујићи погодак домаћин је постигао у четвртом минуту надокнаде из једанаестерца. Интер голом Адема Љајића савладао Ђенову и попео се на врх табеле Серије А.

Рома је водила од 83. минута голом Миралема Пјанића, а коначан резултат поставио је Макси Лопес у четвртом минуту судијске надокнаде из пенала.

Пјанић је центрирао из слободног ударца са 30 метара, а голман Торина Данијеле Падели је лоше реаговао, лопта је прошла испред њега и завршила у голу.

Рома после 15 кола заузима четврто место на табели италијанског првенства са 28 бодова, док је Торино осми са шест мање.

Интер је са 1:0 на свом терену савладао екипу Ђенове, чиме се попео на чело табеле Серије А, бар до мечева који се играју у недељу.

Победоносни гол за неро-азуре постигао је српски репрезентативац Адем Љајић у 59. минуту утакмице.

Интер је меч завршио са играчем мање, пошто је због другог жутог картона у финишу меча искључен Дамброзио.

Јувентус је у петак у Риму савладао екипу Лација са 2:0, док се остали мечеви 15. кола играју у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи