Милинковић: Сада на југ да бодрим мој Партизан

Бивши тренер Партизана Зоран Милинковић опростио се од црно-белих и новом шефу стручног штаба Љубинку Друловићу пожелео много среће у наставку сезоне.

"За мене и моју породицу била је и биће велика част што сам био део Партизанове породице. Референца која у мојој каријери стоји исписана је златним словима. Као што сам желео и себи постављао са управом циљеве на шампионском путу Партизана, тако желим много трофеја и победе новом шефу стручног штаба, како у националном првенству, тако и у Европи", рекао је Милинковић за клупски сајт.

Он је захвалио председнику, потпредседницима, генералном директору, навијачима и свима којима су црно-беле боје у срцу.

"Нисмо кренули како смо желели у домаћем првенству, дешавају се ствари које некада ни сами не разумемо, али се надам да ће срећа поново бити на нашој страни и да ћемо разлику у бодовима надокнадити у наставку првенства и плеј-офу. Захваљујем се свима који су били уз мене, стручном штабу и нашим момцима", рекао је Милинковић.

Милнковић је истакао да је још као дете маштао да дође у Хумску и закорачи на терен на којем су легенде клуба извојевале највеће победе.

"Када сам се марта 2015. године вратио кући и преузео момке који на свом дресу имају грб, који је понос свих нас који смо одрасли уз овај клуб, знао сам да је испред мене највећи изазов, најтежи посао, али остварење мог сна, вратити трофеј на шампионске полице и ући у Лигу шампиона или Европе", рекао је он.

У саопштењу бившег тренера истиче се да се од првог дана, заједно са сарадницима и играчима, трудио за сваки бод и помогао клубу да у тешким тренуцима инкасира седам милиона евра.

"У Партизану нема предаха. Победа се подразумева и нови циљеви се постављају. Оно што су многи мислили да је немогуће, ми смо остварили, директан пласман у Лигу Европе. Адреналин, радост, туга и само једна мисао увек су нас водили напред, а то је - да се за Партизан "гине" и да Европа никада није далеко".

Бивши тренер црно-белих поручио је да ће убудуће клуб бодрити са јужне трибине.

"Победили смо велике екипе, успели да се изборимо за победе и прво место у групи Лиге Европе. Извојевали смо победу над Стеауом, први пут победили клуб из Бундеслиге у Немачкој и тако спремни и подигнуте главе чекамо Атлетик Билбао. Кажем чекамо, јер иако ја више нисам на клупи Партизана, сваким даном, сваке секунде и сваким трептајем стајаћу уз свој клуб и радовати се његовом успеху", закључио је Милинковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару