Читај ми!

Вучић фудбалерима: Ујединили сте Србију

Премијер Александар Вучић поздравио је репрезентативце Србије и честитао им победу у Елбасану. Поносни смо због ваше победе, због тога колико сте борбености показали на терену, рекао је Вучић.

Једино што је Србија очекивала било је да се борите за њену заставу и ви сте то урадили, успели сте да уједините Србију, никакву рачуницу нисте имали, никаквим се неспортским методама нисте служили и заиста сам задовољан и срећан због ваше победе, обратио се премијер Александар Вучић фудбалерима Србије, који су синоћ у Елбасану победили репрезентацију Албаније са 2:0.

"Синоћ је цела Србија била уједињена, сви смо поносни и радосни због ваше победе, због тога колико сте борбености показали на терену. Донели сте огромну радост Србији, Републици Српској, посебно Косову и Метохији, свим грађанима Србије, не само Србима, сви су се радовали. Вратили сте веру у спорт, никаквим се неспортским методама нисте служили и срећан сам због тога", рекао је премијер репрезентативцима у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Премијер Вучић је рекао да од њих очекује пласман на Мундијал у Русији и да је уверен да тамо нико неће имати већу подршку од њих.

"Наше фирме већ су ангажоване на изградњи и реконструкцији стадиона у Русији, било би важно да то не пропустимо", поручио је премијер, сигуран да ће репрезентативци имати велику подршку народа и још једном нагласио: "Показали сте како се побеђује у најтежим околностима, а ми ћемо гледати да вас копирамо."

Он је позвао грађане да дођу на утакмицу с Португалијом у недељу и поново пруже подршку националном тиму.

"Ви сте велике звезде и јунаци нашег народа, уживајте у тој победи и молим вас да се и сваки други пут кад играте за Србију борите. Некада ћете победити некада изгубити, али народ само тражи да се борите и дајете све од себе", поручио је Вучић.

Премијер је од капитена Бранислава Ивановића добио дрес на поклон, а од јунака победе у Елбасану Адема Љајића лопту, док је заменик капитена Александар Коларов поклонио дрес министру спорта Вањи Удовичићу.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару