Читај ми!

"Нормални" Клоп: Важно је шта мисле о вама на одласку

Тек што је постао тренер Ливерпула, Јирген Клоп је навијаче новог клуба већ је почастио популарним "клопизмима", односно цитатима који се касније дуго препричавају.

Нови тренер "редса" Јирген Клоп обећао је да ће у року од четири године донети титулу на Енфилд и додао да ће у случају неуспеха следећи посао можда морати да тражи у Швајцарској.

"Синоћ смо потписали уговор, а јутрос сам се пробудио као тренер Ливерпула. Молим вас, дајте нам времена да радимо, па ћемо за четири године можда имати титулу. А ако не, онда ћу можда следећу освојити у Швајцарској", рекао је 48-годишњи Немац.

Харизматични тренер није желео да открива никакве детаље свог плана.

"Ниједан од великих тренера у прошлости није седео овде и од првог дана говорио 'освојићемо ову или ону титулу'. Када сам одлазио из Дортмунда рекао сам да није важно шта неко мисли када долазите. Важно је шта се мисли при одласку. Мислим да је одлазак посебан дан", рекао је Клоп.

Иако је познат по својим необичним изјавама, рекао је да га не занимају медији, већ да жели да се концентрише на рад са играчима.

"Није ми стало до оволиког публицитета – желим да радим са играчима. Ја сам фудбалски тренер", рекао је Клоп.

Новинари су га замолили опише себе и подсетили га на чувени коментар Жозеа Мориња, који је себе описао као Посебног (Special One).

"Не желим да описујем себе. Да ли било ко у овој соби мисли да могу да чиним чуда? Не? Онда ме пустите да радим. Ја сам потпуно нормалан тип. Долазим из Шварцвалда. Моја мајка ово гледа код куће на телевизији. Не разуме ни реч, али је веома поносна. Ја сам Нормални (Normal One), ако баш хоћете опис. Био сам врло, врло просечан играч", рекао је Клоп.

Његова прва утакмица биће против Тотенхема у гостима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару