Читај ми!

Ивановић: Нико не очекује аплаузе у Албанији

Капитен Србије Бранислав Ивановић рекао је данас да је свестан да његову репрезентацију чека "паклена атмосфера" у Албанији, али да његови саиграчи морају да размишљају само о фудбалу, преноси Бета.

"Знамо да нас чека паклена атмосфера, то може да се види из дочека у Албанији. Не очекујемо да ће нам неко аплаудирати, као што то и албанска репрезентација није очекивала у Београду. Знам да је велика тензија, да су очи упрте у ову утакмицу и да сви желе да утакмица прерасте у нешто, али ми морамо да играмо фудбал", рекао је Ивановић на конференцији за новинаре у Тирани.

Ивановић је казао да ће српски фудбалери учинити све да победе.

"Знамо шта треба да урадимо, како и на који начин да је одиграмо. Даћемо све од себе да победимо. Атмосфера превазилази ствари везане за фудбал, а ми само фудбал можемо да играмо", казао је Ивановић.

Албански новинари су упитали Ивановића шта би променио у првој утакмици две екипе, која је прекинута због инцидената изазваних после налета дрона са заставом "Велике Албаније" изнад терена. Тај сусрет је регистрован 3:0 за Албанију.

"Променио бих резултат. Били смо поражени у тој утакмици, на крају се тако испоставило", казао је Ивановић.

Он је коментарисао и изјаве селектора Албаније Ђанија ди Бјазија да су српски фудбалери два пута квалитетнији од албанских, назвавши их "психолошком припремом за утакмицу".

"Селектор Албаније је Италијан, познаје тактику. На терену морамо да покажемо колико стварно вредимо. Не бих се сложио са његовом изјавом, којом је хтео да скине притисак са својих играча како би били храбрији на утакмици", рекао је Ивановић.

Капитен је истакао да Србија мора да одигра најбољу утакмицу од почетка квалификација и да му је криво што предстојећи сусрет не одлучује о пласману на Европско првенство.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи