Марсијал је прави "ђаво": Јунајтед други на табели

Антони Марсијал са два гола повео Манчестер Јунајтед ка тријумфу против Саутемптона. Ливерпул поново разочарао, одиграо 1:1 са Норичом на Енфилду. Сон Хунг Мин постигао први гол за Тотенхем у Премијер лиги и свом новом клубу донео победу против Кристал паласа.

Манчестер јунајтед савладао је у гостима екипу Саутемптона (3:2) и преузео друго место на табеле Премијер лиге.

У веома доброј и узбудљвој утакмици тим Луја ван Гала до важног успеха дошао је преокретом, а јунак сусрета био је двоструки стрелац, млади француски нападач Антони Марсијал.
Након овог тријумфа Манчестер јунајтед пришао је на само два бода од водећег градског ривала Манчестер ситија.

Српски нападач у тиму домаћина Душан Тадић одиграо је свих 90 минута сусрета.
Ливерпул је поново разочарао своје навијаче. „Редси" су одиграли нерешено (1:1) са Норичом.

Екипа са Енфилда је повела у 48. минуту, а стрелац је био Дани Ингс, док је изједначење и бод Норичу донео Расел Мартин у 61. минуту.

Фудбалари Тотенхема стигли су до друге победе у Премијер лиги, пошто су на свом терену савладали Кристал палас у утакмици шестог кола. Једини гол на мечу, вредан три бода, постигао је Сон Хунг Мин у 68. минуту. Ово је трећа узастопна победа "певаца" над екипом са Селхерст парка.

Током већег дела утакмице Кристал палас је био бољи ривал, док се Тотенхем мучио у нападу све док у игру није ушао Кристијан Ериксен, који је асистирао корејском фудбалеру код поготка.

Резултати:

Саутемптон - Манчестер јунајтед 2:3 (Пеле 13, 86 - Марсијал 34, 50, Мата 68)

Ливерпул - Норич 1:1 (Ингс 48 - Мартин 61)

Тотенхем - Кристал палас 1:0 (Сон 68)

Одиграно у суботу: Борнмут - Сандерленд 2:0, Астон Вила - Вест Бромвич Албион 0:1, Челси - Арсенал 2:0, Манчестер сити - Вест Хем 1:2, Њукасл - Вотфорд 1:2, Стоук - Лестер 2:2, Свонси - Евертон 0:0.

Табела: Манчестер сити 15 бодова, Манчестер јунајтед 13, Вест Хем и Лестер по 12, Арсенал 10, Евертон, Свонси, Кристал палас, Тотенхем и Вотфорд по 9, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару