Читај ми!

Бајерн убедљив у дербију, Штутгарт закуцан за дно

Бајерн из Минхена са убедљивих 3:0 савладао екипу Бајера из Леверкузена у дербију трећег кола Бундеслиге. Штутгарт, после пораза од Ајнтрахта, закуцан за дно табеле.

Фудбалери Бајерна лако су у Минхену са 3:0 савладали Бајер Леверкузен, у трећем колу немачке Бундеслиге. Стрелци су били Томас Милер у 26. и 60. из пенала, као и Арјен Робен из једанаестерца у 70. минуту.

Бајерн је први са максималних девет бодова, док Леверкузен има три мање и шести је на табели.

У осталим утакмицама трећег кола немачке Бундеслиге, Мајнц је на свом терену победио Хановер са 3:0, док је Ајнтрахт из Франкфурта на гостовању са 4:1 савладао Штутгарт .

Келн је на свом терену после преокрета победио Хамбург са 2:1, а Инголштад је у гостима савладао Аугсбург са 1:0, док су Дармштад и Хофенхајм одиграли нерешено без голова.

Мајнц је убедљивом игром пред својим навијачима прилично лако савладао Хановер, који у новој сезони Бундеслиге још није забележио тријумф.

Стрелци за Мајнц, коме је то друга узастопна победа, били су Јошиноро Муто у 15. и 29. минуту и Јунус Мали у 47.

Мајнц после три утакмице заузима пето место са шест бодова, док је Хановер 16. са једним бодом.

Ајнтрахт је на гостовању против Штутгарта готово током целог меча био у подређеном положају, али је ипак успео да дође до убедљиве победе.

Гости из Франкфурта су до предности дошли у 11. минуту аутоголом Адама Хлоушека, који је лоше одреаговао након једног центаршута, да би Штутгарт изједначио у 30. преко Данијела Дидавија.

Ипак, Ајнтрахт је на полувреме отишао с предношћу, а стрелац гола у 42. минуту био је Лук Кастињос.

Средином другог полувремена голман Штутгарта Пшемислав Титон добио је директан црвени картон и притом скривио једанаестерац, који је у 69. минуту реализовао Харис Сеферовић.

Ајнтрахт је до краја утакмице потврдио тријумф још једним голом Кастињоса, у 87. минуту.

Екипи из Франкфурта ово је први тријумф у сезони, па сада заузима осмо место са четири бода, док је Штутгарт последњи, 18. без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару