Балотели иде у италијанску трећу лигу?

Марио Балотели је талентован али и својеглав. Ово је небројано пута поновљена мантра која је углавном и одредила већи део каријере овог нападача. Каријере која се нашла у ћорсокаку. Можда оно што му је у овом тренутку потребно јесте "рестарт". Управо то би био прелазак у екипу Лупа Кастели, која се такмичи у трећем рангу италијанског фудбала...

Након заиста лоше сезоне у Ливерпулу није тајна да Балотелијев менаџер разматра опције за наставак његове каријере. Интер и Милан су, како преносе италијански и енглески медији, одбили могућност његовог поновног ангажовања. Међутим, Супер Марио би ипак могао баш у Италији да крене на свој пут искупљења и враћања каријере на право место.

Наиме, Лупа Кастели, мали клуб оформљен тек пре пар година, а који се такмичи у трећем рангу такмичења, му нуди ангажман.

„Наша намера је да доведемо нашег пријатеља, Балотелија, који мора да почне своју каријеру испочетка. Он делује као да му се не игра више, навијачи га не воле и више није у стању да искаже свој квалитет", рекао је Марко Амелија, почасни председник Лупа Кастелија.

„За Балотелија би ово била прилика да се доведе у ред, да направи два корака уназад и онда покаже свима шта све може".

Јасно је, наравно, свима да није најреалније да Балотели заиста одлучи да је време да игра трећелигашки фудбал, али верују да би кратак боравак у нижим слојевима италијанског фудбала ревитализовао његову каријеру.

"Шест месеци овде би га прочистило. Он поново мора да постане скроман, мора да се радује фудбалу као онда када је почињао да га игра. Биће тешко, али ја ћу покушати. Фудбал тако нешто није видео раније", истакао је Марко Амелија.

Марио Балотели у трећој лиги? Заиста делује невероватно... Међутим, и много чудније ствари су се дешавале у невероватном свету једног од најконтроверзнијих фудбалера данашњице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару