Читај ми!

Реал се играо са Манчестер ситијем

Резултате у пријатељским мечевима увек треба узети са дозом резерве. Просто, никоме заиста нису у првом плану. Али када једна екипа савлада другу са 4:1, као што је то учинио Реал Мадрид против Манчестер ситија, није могуће избећи закључак о врло темељној разлици у играчкој класи.

Голове за "лос бланкосе" на Мелбурн крикет граунду постигли су Карим Бензема, Пепе, Кристијано Роналдо и Денис Черишев.

Средином првог полувремена, у размаку од само четири минута, расположени и на моменте врло атрактивни Реал постигао је два гола. Прво је прецизан био Карим Бензема, а затим Роналдо, чији гол је посебно разгалио тачно 99.382 присутна навијача.

У смирају полувремена Пепе је постигао гол након корнера, да би, у надокнади времена, из пенала, погодак какве-такве наде за екипу Мануела Пелегринија постигао Јаја Туре.
Последњи гол постигао је Денис Черишев, након лепог паса Иска.

Фабијан Делф, који је на контроверзан начин постао фудбалер „грађана" овог лета, дебитовао је на овом мечу. На терену је, међутим, провео тек 18 минута, пошто се повредио током једног старта.

Сити није наступио у свом најјачем саставу (два штопера, Камерон Хемфриз и Џејсон Динајер, скупа имају 36 година), али су у саставу ипак били Давид Силва, Тахим Стерлинг и Самир Насри. На другој страни, Рафа Бенитез је углавном на терен послао фудбалере од којих се очекује да "држе" игру Реала у сезони пред нама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи