Читај ми!

Божовић: Задовољан сам, има простора за напредак

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је задовољан урађеним на припремама у Словенији и поручио да екипа има времена да спремна дочека почетак сезоне.

"Не постоји ниједан тренер на свету који може екипу да спреми за три недеље. Покушали смо да се спремимо најбоље што можемо. Нисмо физички спремни 100 одсто, имамо још недељу дана до следече утакмице, и радићемо на томе да подижемо физичку спремност играча", рекао је Божовић за клупски сајт. Он је додао да црвено-бели морају да раде и на тактици.

"Саставићу најбољу екипу у овом тренутку, за ту прву утакмицу коју играмо у Београду. Мислим да је предност домаћег терена за нас велика, и треба покушати направити добар резултат", сматра Божовић. Звезда је током припрема у Словенији победила Словењ Градеца (11:0), Крку (4:0) и Карпате из Украјине (4:1).

"Учинак у ове три утакмице радује, остало је недељу дана до утакмице с Каиратом, али мислим да не треба преувелићавати важност ове последње победе, јер Карпати нису оно што су били раније. Добро је што смо дали четири гола, али имали смо доста грешака у одбрани. Најважније је то што нисмо имали ниједну повреду", рекао је Божовић. Тренер црвено-белих истакао је да су појаћања неопходна, иако је позитивно изненађен потенцијалом који Звездин тим поседује.

"Имамо много талентованих и младих играча. Нажалост не могу свима да дам шансу, иако су ме деца пријатно изненадила. Нисам очекивао толики таленат, и могу да кажем да су баш добри радници. Изванредно су тренирали, и са те стране сам веома задовољан. Ипак, остајем при томе да су нам позиције на боку најкритићније. Десни везни офанзивни нам је потребан, али сваки квалитетан играћ је добродошао", закључио је Божовић.

Фудбалери Звезде прву званичну утакмицу у новој сезони одиграче у четвртак, 2. јула, од 20.45 против Кајрата из Казахстана на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
40° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару