Читај ми!

Данска послала кући безидејну Србију!

Србија - Данскa 0:2 (крај). Млада репрезентација Србије завршила је учешће на Европском првенству у Чешкој, пошто је у трећем колу Групе А поражена од Данске са 2:0. Ништа од пласмана на Олимпијске игре.

Млада фудбалска репрезентација Србије завршила је учешће на Европском првенству у Чешкој, пошто је у последњем колу А групе поражена од селекције Данске са 2:0 (1:0).

Стрелци за Данску, која ће играти у полуфиналу, били су Расмус Фалк у 21. и Виктор Фишер у 47. минуту.

Фудбалери Србије, поред елиминације са шампионата Европе, остали су и без пласмана на Олимпијске игре у Рију 2016. године.

Екипа Младена Додића није успела да се опорави после убедљивог пораза у прошлом колу од Чешке (4:0), поново је имала доста проблема у одбрани, а Данци су знали да казне сваку грешку.

Србија није личила на тим из квалификација када је у баражу избацила доминантну Шпанију, освојила је само један бод из три меча и није испунила циљ који је био постављен уочи првенства - пласман у полуфинале.

Уз Данску, место међу четири најбоље селекције Европе обезбедила је другопласирана Немачка пошто је ремизирала са Чешком (1:1).

Ток меча: 

22.35 - Крај утакмице, Данска је победила Србију са 2:0. "Орлићи" се враћају кући без очекиваног резултата и олимпијске визе. 

22.05 - Имао је Јојић две добре прилике али није успео да упути опаснији ударац ка голу Данаца. Српски играчи ставрају шансе али су недоречени у завршници напада... 

21.50 - ГОООЛ! Данци од 47. минута воде са 2:0. Још једна лоша интервенција наше одбране која је након центаршута Хојберга допустила Фишеру да прими лопту и лагано је спороведе у мрежу немоћног голмана Дмитровића.

21.47 - Почело је друго полувреме, први напад имају Данци.

21.32 - Крај првог полувремена, Данска води против србије са 1:0. Фудбалери Србије после примљеног гола имали су две добре шансе за изједначење, али су Милош Јојић и Филип Ђуричић замало били непрецизни. Екипи Младена Додића потребан је тријумф како би се пласирала у полуфинале првенства Европе, али и изборила визу за Олимпијске игре у Рију. На мечу Чешка - Немачка без голова на полувремену.

21.15 - Сјајна прилика за Ђуричића који ипак шутира поред гола, притисак "орлића" на Данце. 

21.14 - Коначно једна лепа шанса за Србију, сјајан шут Јојића али голман Данске брани. 

21.06 - ГОООЛ! Данска од 21. минута води са 1:0. Опет смо лако примили гол, Данци после прве озбиљне прилике постижу погодак, стрелац Расмус Фалк.

20.45 - Почео меч у Прагу између Србије и Данске. За разлику од меча против Чеха Младен Додић је променио чак четворицу фудбалера у првој постави. У исто време почео је и сусрет између селекција домаћина Чешке и Немачке.

20.35 - Познати су и састави тимова за меч Србија - Данска...

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару