Читај ми!

Никодијевић: Није било забране за Мркелу и Милошевића, у питању је неспоразум

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић саопштио је да је приликом дочека младих фудбалера на тераси градског парламента дошло до неспоразума и да се забрана изласка на терасу није односила на Митра Мркелу и Саву Милошевића.

Поводом писања појединих медија да је градски менаџер Горан Весић забранио Мркели и Милошевићу да изађу на балкон и заједно са стручним штабом и играчима прославе титулу светског првака, Никодијевић је објаснио да је "у еуфорији дошло до неспоразума".

Како је истакао, препорука домаћина да на балкон не излазе политичари, државни функционери и функционери Фудбалског савеза Србије се у сваком случају није односила на Мркелу, директора млађих селекција, и Милошевића, потпредседника Савеза задуженог за млађе категорије, који су заједно са репрезентацијом део успеха.

"Свакако ценимо њихов допринос који су дали титули и за њих ће врата Скупштине града увек бити отворена. Чим су се појавили медијски написи контактирао сам са генералним секретаром Фудбалског савеза Зораном Лаковићем и расправили смо о детаљима неспоразума. Још једном апелујем да се пажња јавности не скреће са историјског успеха омладинске репрезентације", истакао је Никодијевић.

Никодијевић је саопштио и да је он био задужен за протокол дочека младих фудбалера, што је укључивало и договор ко излази на балкон, те да неспоразум не сме да баци сенку на светску титулу.

"Домаћин дочека младих фудбалера, у име Скупштине Београда, био сам ја. Једини сам комуницирао са званичним представницима Фудбалског савеза Србије. То значи да сам у договору са њима доносио одлуке о томе какав ће бити протокол дочека, што је укључивало и договор ко излази на балкон. Ниједан други функционер Скупштине града, укључујући и Весића, није учествовао у договорима, нити је доносио било какве одлуке поводом дочека", рекао је Никодијевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару