Жреб за ЛЕ

Чука у Словенији, Воша у Мађарској!

Освајач Купа Србије, екипа Чукаричког играће против Домжала из Словеније у квалификацијама за Лигу Европе. Милојевић: Могли смо и лакшег противника да добијемо. Новосадска Војводина ће одмерити снаге са тимом МТК из суседне Мађарске. Познати и евентуални противници у другом колу.

Фудбалери Чукаричког са Бановог Брда играће против слевеначких Домжала у двомечу првог кола квалификација за Лигу Европе. 

Тренер Чукаричког Владан Милојевић сматра да је његов тим могао да добије лакшег противника у првом колу квалификација.

Поред Домжала, потенцијални противници Чукаричког били су и азербејџански Нефчи, Стромгодсет из Норвешке, словачка Жилина и Дуделанж из Луксембурга.

"Словеначка екипа против које ћемо играти је јака и обзиром на групу могли смо да извучемо и лакшег противника. Трудићемо се да се спремимо на најбољи могући начин", рекао је Милојевића за клупски сајт.

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић препустио је Словенцима улогу фаворита.

"Домжале има одличну екипу састављену од искусних играча. Покушаћемо да се надигравамо, али њима препуштамо улогу фаворита. Верујем у овај тим Чукаричког и мислим да имамо снаге да прођемо у наредни круг такмичења. Наравно, увек верујем у победу!", рекао је Матијашевић.

Прва утакмица између Домжала и Чукаричког игра се 2. јула у Словенији, а ревнаш је седам дана касније.

Освајач Купа Србије би у случају да елиминише Домжале у наредној фази играо против бољег из двомеча Динамо Тбилиси (Грузија) - Габала (Азербејџан). 

Екипа новосадске Војводине ће копља у првом колу квалификација укрстити са тимом МТК из Будимпеште. 

"Лале" ће гостовати у првом мечу, а затим у реваншу дочекати Мађаре на "Карађрођу". 

Мечеви се играју 2. и 9. јула. 

Војводина би у случају елиминације мађарског МТК-а за другог ривала на путу ка групној фази Лиге Европе имала бољег из дуела Спартакс Јурмала (Литванија) - Будућност Подгорица (Црна Гора).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару