Лалатовићу важна победа, без паузе у тренерској каријери

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић казао је да му је најважније да је екипа победом завршила сезону, и најавио да неће правити паузу у тренерској каријери.

"Утакмица је била лепа и отворена са обе стране. Оба тима су играла у комбинованом саставу. Победили смо, опростили смо се од навијача победом и то ми је најважније. Задржали смо друго место, што је била наша реалност ове сезоне. Честитам играчима и навијачима на победи", рекао је Лалатовић новинарима.

Звезда је данас савладала Младост са 3:1 у 30. колу Супер лиге, у утакмици без такмичарског значаја. Лалатовић је у јавности већ бивши тренер црвено-белих, а данас није одговорио на питање да ли ће ипак можда остати на клупи.

"Као што сам рекао раније, јако дуго нисам видео никога из управе. Мени је данас истекао уговор, слободан сам тренер и могу да идем. Месецима нисам видео никога из управе и питање је за њих шта намеравају са тренером. Мени је најбитније да смо се од навијача опростили победом", рекао је Лалатовић.

Новинаре је занимало и да ли је било контаката са другим клубовима из Супер лиге, али тренер није био превише расположен да прича о томе, већ је само нагласио да неће правити паузу.

"Контактирала су ме два клуба, али није сада ни време ни место да се прича о томе, пошто је сезона тек завршена. Желим да се одморим. Сигурно је једино да нећу правити паузу, јер имам 37 година и нема разлога да је правим. Тренерска каријера је тек преда мном. Желим да наставим да радим, да ли у Супер лиги или у иностранству, није битно", рекао је Лалатовић.

Тренер Младости Ненад "Нешко" Миловановић кратко је оценио да је победа ривала заслужена.

"Честитам Звезди на победи. И ми и они смо играли отворено иако смо били у комбинованим тимовима. Имали смо својих шанси, док је Звезда своје искористила и њена победа је реална", рекао је Миловановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи