Читај ми!

Буђење уз Премијер лигу

Први спортски догађај у 2015. години је, као по обичају, 20. коло енглеске Премијер лиге. Челси наставља поход на титулу, два манчестерска тима јуре "плавце", док дерби врха табеле играју Саутемптон и Арсенал.

Лондонски Челси у нову годину улази са три бода предности у односу на другопласирани Манчестер сити, а чету Жозеа Мориња очекује локални дерби са Тотенхемом на "Вајт харт лејну".

Ивановић, Матић и другари имају само један пораз у сезони, па је тријумф против сасвим солидног Тотенхема на неки начин и императив за "плавце".

Манчестер сити не одустаје од лова на водећу екипу Премијер лиге. На "Етихад" стиже Сандерленд, па "грађани" не би требало да имају превише проблема да освоје нова три бода, иако већ неколико утакмица играју без класичног нападача.

Дан отвара сусрет између Стоука и Манчестер јунајтеда. "Ђаволи" су у одличној форми, не памте када су последњи пут забележили тријумф, али ретко која екипа је фаворит на "Британији".

Стоук је у последњих пет кола забележио само један пораз, и то од Челсија на свом терену, али се "грнчари" надају наставку добрих резултата против тимова из самог врха енглеског фудбала.

Можда и највећи дерби 20. кола играју Саутемптон и Арсенал. Чини се да је мала криза у којој су "свеци" били прошлост, док Арсенал и ове године игра у променљивој форми.

Тим Арсена Венгера тренутно дели четврто место на табели са новогодишњим ривалом, а Алексис Санчез и екипа надају се добром резултату против Душана Тадића и Роналда Кумана.

Два претендента на висок пласман, Ливерпул и Вест Хем, своје мечеве играју на домаћем терену.

"Црвени" ће дочекати екипу Лестера, са којом су недавно лако изашли на крај, а победа над Свонсијем у претходном колу даје наду Брендану Роџерсу да његов тим најзад хвата победнички залет.

"Чекићари" на "Аптон парку" дочекују екипу Вест Брома, која би у току дана требало да добије новог тренера, Тонија Пјулиса.

У осталим мечевима састају се: Астон Вила – Кристал Палас, Хал – Евертон, Њукасл – Барнли и Квинс Парк – Свонси.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару