"Алармантно, не и безнадежно"

Председник Партизана Зоран Поповић рекао је да је финансијска ситуација у том фудбалском клубу алармантна, као и да црно-бели заслужују да буду водећи у земљи и шире.

"Очекивања везана за Партизан су увек велика. Навијачи и јавност желе резултате. Ко није тога свестан, није му место у клубу. Наши планови за наредни период везани су за консолидацију на свим нивоима, а Партизан заслужује да буде водећи клуб, не само у нашој земљи него и шире", рекао је Поповић за клупски сајт.

Први човек црно-белих је додао да је његов тим "спреман и способан да се ухвати укоштац са свим искушењима", као и да ће из тих искушења излазити као победник.

"Наравно да ми немамо чаробни штапић и просто је немогуће да сви проблеми нестану преко ноћи. Само марљивим, стрпљивим и крајње посвећеним радом доћи ће и резултати", навео је он.

Поповић је нагласио да су људи из Управног одбора годинама присутни у спортском и друштвеном животу Србије, да су чланови пажљиво бирани, то су људи из различитих сфера живота.

"Управо та различитост је гарант да ће све будуће одлуке бити сагледане из свих углова, а тиме ће могућност за погрешне одлуке бити сведена на минимум", истакао је Поповић и додао да се спремност чланова УО да допринесу развоју не доводи у питање.

Према његовим речима, циљ је да сви из УО "раде као један", што не значи да неће бити различитих мишљења.

Он је рекао да финансијска ситуација у Партизану "није безнадежна, али је алармантна", као и то да је приоритет исплата закаснелих примања запослених.

Поповић је истакао да је један од приоритета и питање власништва над стадионом у Хумској, и да је нова управа већ предузела прве кораке ради решавања тог проблема и разговарала с представницима републичких органа који су надлежни за то питање.

"Одмах после празника биће оформљена радна група коју ће чинити представници републичких органа и Партизана. О резултатима рада радне групе јавност ће бити у потпуности обавештена, а ми се надамо најбољем исходу за Партизан", рекао је Поповић.

Поповић је нагласио да ће посета на стадиону у Хумској бити знатно већа ако се врати "породична атмосфера", по којој је Партизан, како је нагласио, "увек био препознатљив".

Како је рекао председник Партизана, чланови управе имају потпуно поверење у спортског директора Драгана Ћирића и потпредседника Љубишу Тумбаковића – када је реч о спорстком сектору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару