Турска, судија је увек крив!

Фудбал код особа инвалидитетом представља начин да се љубитељи најважније споредне ствари на свету забаве и друже. Ипак, у Турској то није само забава, што доказује инцидент у којем је судија једва извукао живу главу бежећи од једног веома изнервираног фудбалера.

Наиме, на мечу турске лиге особа са инвалидитетом између Самсуна и Енгелилерспора, један фудбалер Самсуна се толико изнервирао што му је судија показао црвени картон, да је решио да "узме правду у своје руке".

Он је видевши да му судија показује црвени картон и пут у свлачионицу потпуно полудео и почео да, са све штакама, јури арбитра по терену.

Све се наставило испред зграде где се налазе свлачионице, где су окупљени играчи и гледаоци покушали да смире узрујаног играча али без много успеха.

Он је том приликом поломио и прозор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи