Читај ми!

Партизан против Напретка за јесењу титулу

Паризан у мечу 13. кола Суперлиге Србије на свом стадиону дочекује Напредак. Црно-бели воде на табели са четири бода предности у односу на другопласирану Црвену звезду и победа нак крушевљанима довела би их на корак од освајања јесење титуле. Меч се игра од 17 сати.

Фудбалери Партизана играју у недељу од 17 часова против крушевачког Напретка и желе победу како би се учврстили на првом месту на табели.

Црно-бели у утакмицу улазе после победе против Слоге из Петровца са 3:0, у осмини финала Купа Србије.

У прошлом колу Партизан је победио у Суботици (3:0) головима Петра Шкулетића, а Напредак је изгубио од Вождовца на свом терену (0:2).

Екипа Марка Николића је прва на табели са 31 бодом, док је Напредак у доњем делу табеле, заузима 14. место са 10 бодова.

Резултати 13. кола:

Рад - Војводина 0:0
Раднички Крагујевац - Црвена звезда 0:0
Доњи Срем - Спартак 1:1 (Спалевић 47. пенал - Георгијевић 89)
Борац - Раднички Ниш 0:0

Утакмица између Вождовца и Новог Пазара одложена је из безбедносних разлога.

У недељу:

Чукарички - Јагодина 0:3

ОФК Београд - Младост Лучани 2:1

Табела: Партизан 31 бод, Црвена звезда 28, Војводина 26, Чукарички 22, Нови Пазар 20, ОФК Београд 21,Јагодина 17, Младост Лучани 17, Спартак 17, Рад 15, Доњи Срем 15, Борац Чачак 11, Вождовац 11, Напредак 10, Раднички Ниш 10, Раднички Крагујевац 7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи