Звезда спрема шампионску фешту!

Још једна победа и титула! Овај стих навијачке песме "делија" најбоље описује ситуацију у нашем најтрофејнијем клубу. Тријумфом над ОФК Београдом црвено-бели би обезбедили 26. титулу првака. Пошто се нешто тако и очекује, руковдство клуба спрема шампионско славље, на које су долазак најавили и Немања Видић, Дејан Станковић, Владимир Југовић... Отворени аутобус са играчима требало би после утакмице да са Маракане дође до трга Славија.

Клуб са Маракане спроводи припреме за шампионско славље које ће почети након очикиване победе против "романтичара". Свој долазак су најавили бивши играчи међу којима највише пажње привлаче имена Немање Видића, Дејана Станковића, Владимира Југовића, Марка Пантелића, Горана Буњевчевића, Перице Огњеновића...

Фудбалере Црвене звезде још једна победа дели од освајања титуле првака Србије. Прву прилику да је остваре имаће у четвртак поподне (17) када на Маракану стиже ОФК Београд.

Како се очекује победа Звезде и дефинитивно освајање тутле првака Србије, руководство клуба са Маракане је већ почело преговоре са Заједницом суперилигаша око церемоније доделе пехара и медаља.

"Ако фудбалери Звезде постану прваци, промоција ће бити одмах после утакмице, нема ту ништа чудно", рекао је генерални секретар Заједнице суперлигаша Бранислав Делић агенцији Бета.  

Пехар ће бити донет на стадион пре почетка меча, па ће Звездини играчи имати мотив више да победе градског ривала.

Ако све буде како у табору црвено-белих планирају и титула буде оверена против ОФК Београда, фудбалери би требало да се у отвореном аутобусу провозају од Маракане до Славије. Наравно, уколико временски услови то дозволе. Очекује се да и Звездине "делије" направе амбијент за памћење. Шта спремају за четвртак - добро je чувана тајна... 

Управа Црвене звезде решила је да части навијаче, улаз ће бити слбодан, па се очекује да стадион у четвртак буде добро попуњен.

Меч између Црвене звезде и ОФК Београда игра се у четвртак на нашем највећем стадиону од 17 часова.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару