Бенфика у финалу, шок на Местаљи!

Бенфика сачувала мрежу у реваншу (0:0) па ће резервисати хотелски смештај у Торину за велико финале. Иако је деловало да Валенсија сигурно корача ка финалу, Стефан Мбија утишао Местаљу у четвртом минуту надокнаде (3:1). Бенфика без Марковића у финалу, због црвеног картона који је зарадио након што је замењен.

23.02 - Крај меча у Торину, Бенфика је у финалу! 

23.01 - Одлична шанса за Јуве у последњим тренуцима меча у Торину, Касерес је шутирао главом након корнера, Облак брани! 

23.00 - Готов је меч у Валенсији, Севиља је у финалу! 

22.59 - ГООЛ!!! Севиља постиже гол у Валенсији, тачније Стефан Мбија. Ау какав меч на Местаљи! Деловало је да Валенсија сигурно граби ка финалу, а онда је Мбија у четвртом минуту надокнаде времена утишао Валенсију!

22.58 - Тешка повреда Езекијела Гараја. Погба је покушао маказицама да захвати лопту, али је у паду крампонима расекао лице Аргентинца, који је изнет са терена. 

22.54 - Сулејмани је завршио на земљи након дуела са Кјелинијем, након чега је дошло до кошкања резервних играча крај аут линије. Изгледа да су најратоборнији били Мирко Вучинић и Лазар Марковић који су добили црвене картоне. Дакле, ништа од финала за Марковића уколико Бенфика слави на крају овог дуела.

22.50 - Миралем Сулејмани улази у игру уместо Лазара Марковића. 

22.48 - Пабло Освалдо постиже гол, али из недозвољене позиције у којој се нашао Погба.  

22.35 - ГООЛ! Жереми Матје постиже трећи гол за Валенсију, која је на сигурном путу ка финалу. 

22.34 - Бенфика остаје са десеторицом на терену. Енцо Перез је срушио Видала, што му је донело други жути картон. 

22.32 - Сумњива ситуација у казненом простору Бенфике, Марковић и Љоренте су били у дуелу, фудбалери Јувентуса су тражили пенал, сматрајући да је лопта погодила у руку српског репрезентативца, али се није чула пиштаљка Марка Клатенбурга.  

22.26 - Пирло је опробао ударац из слободњака, али је његов, очекивано одличан ударац, одбранио Облак. 

22.16 - Каква прилика за Бенфику! После велике гужве у шеснаестерцу Јувентуса, Родриго је шутирао из изгледне позиције, али је лопту послао далеко од гола. 

22.10 - Почиње друго полувреме у Торину, као и у Валенсији. 

21.57 - Полувреме је у Торину, као и у Валенсији. Јуве - Бенфика 0:0, Валенсија - Севиља 2:0. 

21.54 - Притисак Јувентуса доноси још једну одличну шансу. Погба и Асамоа су лепо искомбиновали, момак из Гане оштро центрирао, Видал главом послао лопту ка мрежи али је искусни Луисао избацио са гол-линије. 

21.50 - Најбоља прилика за Јуве у првом делу игре - Бонући ј покушао главом након центаршута Пирла, али је шутирао покрај гола. 

21.35 - ГООЛ!!! Валенсија води са 2:0! Стрелац је Хонас, а меч у Валенсији се распламсава, јер, практично, тимови су сада "на нули".

21.32 - После неколико лепих потеза Пола Погбе, одлична прилика за Јуве. Љоренте је спустио лопту до Тевеза, али је "апач" шутирао преко гола. 

21.26 - Врло познато лице на трибинама у Торину. После полуфиналног меча Лиге шампиона између Челсија и Атлетико Мадрдида синоћ у Лондону, Дијего Марадона стигао је да одгледа и меч између Јувентуса и Бенфике. 

21.22 - ГОЛ!!! Валенсија води на Местаљи, гол је постигао Софијан Фегули. 

21.18 - Фантастичан ударац Андрее Пирла са дистанце, Јан Облак врховима прстију преусмерава лопту у корнер.  

21.15 - Пол Погба пада у казненом простору Бенфике после дуела са дефанзивцем португалске екипе, али судија Марк Клатенбург сматра да нема једанаестерца. 

21.08 - Прва прилика за Бенфику, Родриго је шутирао али се Лихтштајнер испречио и блокирао ударац. 

21.05 - Почињу мечеви у Торину, односно Валенсији. 

Најзанимљивије моменте пре самих мечева можете погледати овде

Европа Лига се ближи крају. Вечерас ћемо сазнати које две екипе ће "укрстити копља" у великом финалу.

У првом полуфиналу састају се Јувентус и Бенфика у Торину. У првом мечу Бенфика је славила са 2:1.

Други полуфинални дуел игра се на Местаљи. Валенсија дочекује Севиљу, где ће пред својим навијачима покушати да надокнади минус од два гола из првог меча.

Директан пренос меча из Торина можете гледати на нашем Првом програму од 21.05 сати, а кретање резултата пратите на нашем сајту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару