Читај ми!

Корак од финала...

"Стара дама" дочекује "Бенфиковиће" у полуфиналу Лиге Европе. После победе у Лисабону од 2:1, Марковић, Сулејмани и другови имају тежак задатак против најбољег италијанског тима. У другом полуфиналу, шпански дерби између Валенсије и Севиље, а главни арбитар на том мечу биће Милорад Мажић. Утакмице почињу у 21 час, директан пренос из Торина је на Првом програму Радио-телевизије Србије, а промене резултата пратите на нашем интернет порталу.

20.40 - Навијачи су показали у току дана шта могу да ураде на улицама Валенсије и Торина, а сада је ред на фудбалере да покажу шта могу на терену...  

20.10 - Екипа Јувентуса играће у следећем саставу:

20.05 - А познат је и тим Валенсије:

20.00 - Ево састава Севиље:

19.25 - А затим и у свлачионицу Бенфике...

19.15 - Завирите у свлачионицу Јувентуса...

18.45 - Навијачи на улицама Валенсије чекају тимски аутобус... 

17.45 - Местаља је спремна за шпански дерби...

17.10 - Последње припреме терена у Торину...

16.30 - Навијачи Валенсије верују у преокрет...

Ко ће играти у великом финалу Лиге Европе у Торину, сазнаћемо већ вечерас, након реванш мечева у полуфиналу. 

У првом, баш у Торину, састају се Јувентус и Бенфика.

Торињани бране част италијанског фудбала, који већ неколико година, према мишљењу појединих фудбалских стручњака, није у европском врху.

Међутим, Јуве се полако враћа на стазе старе славе. Не само што имају феноменалну екипу него су и додатно мотивисани - финале се игра у "њиховом дворишту" - Торину.

Ипак, први меч у Лисабону су, после велике драме и много узбуђења, изгубили са 2:1. Активан резултат, који обећава сјајан меч, даје наду Карлосу Тевезу, Пирлу и друговима да се могу пласирати у финале.

Наравно, и Бенфика се пита. Титула у Португалији је освојена, на ред је дошао европски трофеј. Марковић, Сулејмани, Лима и Родриго свакако неће одустати од нападачког, атрактивног фудбала, али ће меч са "старом дамом" бити сигурно највећи испит ове сезоне за тим Жоржа Жесуса.

У другом полуфиналном мечу састају се две шпанске екипе - Валенсија и Севиља. Гости из Андалузије имају лепу предност пред реванш, победили су на свом терену са 2:0.

Међутим, "слепи мишеви" решени су да покажу да је она ноћ у Севиљи била само лоша партија и да и даље имају шансе да се домогну великог финала.

Меч у Валенсији судиће најбољи српски арбитар Милорад Мажић, а помагаће му Далибор Ђурђевић и Милован Ристић. 

Оба меча се играју од 21.05, а директан пренос можете гледати на нашем Првом програму, док кретање резултата и све занимљивости можете пратити на порталу РТС-а. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару