Читај ми!

Сампдорија преокретом до тријумфа

Сампдорија са играчем мање дошла до победе у финишу меча против Кјева у 35. колу италијанске Серије А. Фудбалери Каљарија победили су Парму са 1:0, а до победе су још дошли Лацио и Торино. Реми Аталанте и Ђенове.

У једној од најважнијих утакмица италијанског првенства, екипа Парме поражена је минималним резултатом, а стрелац за Каљари био је Маурисијо Пиниља у 35. минуту из пенала.

Екипа Парме је имала мале шансе да дође до изједначења, јер је од 53. минута утакмице играла са играчем мање, пошто је Фелипе добио директан црвени картон због грубог старта на супарничког играча.

После овог пораза, Парма је изгубила скоро све шансе да се наредне сезоне надмеће у европским такмичењима, док је Каљари скоро сигурно обезбедио опстанак у Серији А.

Фудбалери Лација дошли су данас до врло важне победе, пошто су у гостима савладали Ливорно са 2:0, и тако остали у конкуренцији да се на крају сезоне нађу на позицији која води у Лигу Европe.

Стреци за екипу из Рима били су Стефано Маури у 15. минуту и Антонио Кандерва у 51. из казненог ударца.

Ливорно је после овог пораза угрозио опстанак у првој италијанској лиги, јер су тренутно претпоследњи са 25 бодова.

Екипа Сампдорије савлада је на свом стадиону Кјево са 2:1. Тим који предводи Синиша Михајловић, до победе је успео да дође после великог преокрета, иако је имао играча мање.

Шкодран Мустафи је у 64. минуту добио директан црвени картон, и Сампдорија је остала са играчем мање на терену, а досуђен је био и пенал за гостујућу екипу, који је искористио Сирил Теро два минута касније.

Екипа Сампдорије је до победе дошла у завршници утакмице, головима Едера у 81. минуту и Роберта Соријана у надокнади времена.

До победе је данас дошао и Торино, који је савладао Удинезе са 2:0, и тако остао у конкуренцији да се наредне године надмеће у европским такмичењима.

Стрелци за торинску екипу били су Омар Ел Кадури у 15. и Ћиро Имобиле у 56. минуту.

Фудбалери Аталанте и Ђенове играли су у Бергаму нерешено 1:1. Ђенова је повела преко Паола Де Чељеа у 27. минуту, а онда је на почетку другог полувремена остала са играчем мање.

Данијеле Портанова добио је црвени картон због направљеног пенала, који није успео да реализује Херман Денис. Ипак, Аталанта је успела у 82. минуту да дође до изједначујућег гола преко Ђузепеа Де Луке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару