Читај ми!

Стојановић: Чека нас нова тешка утакмица

Славиша Стојановић, тренер Црвене звезде, свестан је тежине задатка који чека његове изабранике у дуелу са искусним нишким Радничким. Црвено-бели ће на дуел који је увертира предстојећем "вечитом дербију" без "пожутелих" Петковића, Мијаиловића и Касалице. Милановић: "Звезда је фаворит, али покушаћемо да победимо."

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да респектује екипу нишког Радничког, али да се нада победи и наставку успешног низа у 25. колу Суперлиге.

"Нова тешка утакмица против искусног тима. Они су дисциплинована екипа и имају играче који су дуго на домаћој сцени, али наш циљ се зна. Свесни смо њиховог квалитета, али и нашег, тако да се надамо најбољем", рекао је Стојановић.

Црвена звезда ће играти без суспендованих Марка Петковића, Николе Мијаиловића и Филипа Касалице, који су добили парне картоне.

"То су ситуације које се понављају. Велики број алтернатива немамо, играће они који су најспремнији, а на левом боку позицију ће заузети Љубо Ненадић. Због повреда ће одсуствовати Дауда и Новак Мартиновић. Нигеријац је ове недеље почео лагано да тренира са екипом", рекао је Стојановић.

Црвена звезда је после утакмице са нишким Радничким у првом делу сезоне - која је завршна ремијем (1:1) - започела успешни низ од 14 победа.

"То је занимљив податак, али увек постоји опрез. Знамо да нас чека тежак меч, јер смо најчвршћу утакмицу у сезони одиграли управо тамо. Спремни смо на такав меч", рекао је Стојановић.

Дефанзивац црвено-белих Саво Павићевић рекао је да играчи, уколико желе победу, морају да буду концентрисани од почетка меча.

"Раднички је добар и чврст тим, неће бити уопште лако, знамо чему тежимо, улог је велики и надамо се победи како бисмо одржали предност од три бода у односу на Партизан", рекао је Павићевић.

Милановић: Звезда је фаворит, али покушаћемо да победимо

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милан Милановић рекао је да је Црвена звезда фаворит у предстојећем сусрету, али да ће његова екипа покушати да победи.

"Играћемо фудбал, потрудићемо се да победимо. Расположени смо за игру, доћи ћемо са екипом која почиње да игра све боље и боље. Нама је у сваком сусрету циљ да победимо, па тако и у овом", рекао је Милановић.

"Нормално је да су фаворити, да су бољи од нас, позиција на табели све говори, али нема предаје. Добро играмо, не видим разлог ни да сада одиграмо добро", казао је Милановић.

Екипа из Ниша шест утакмица пре краја Супер лиге има седам бодова мање од трећепласираног Чукаричког, који је на позицији која води у квалификације за Лигу Европе.

"Самим тим што играмо фудбал, имамо мотив, такмичимо се. Још постоје шансе да се изборимо за треће место и Европу. Али, није приоритет то, приоритет је да се формира екипа и да се припремимо за следећу годину, на кога можемо да рачунамо", рекао је Милановић.

Утакмица између Звезде и Радничког игра се у уторак од 18 сати на Маракани.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару