Читај ми!

Пуне трибине крај Јошанице дочекују Звезду!

Дерби 24. кола Суперлиге Србије, који играју Нови Пазар и Црвена звезда, биће одигран у присуству навијача.

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије покренула је поступак против Новог Пазара због инцидената на мечу са Напретком у Крушевцу, и увела Пазарцима забрану организованог вођења навијача на гостујуће утакмице.

Ипак, оно што је за њих тренутно најважније - суспензија се не односи на домаћи терен, што значи да ће у наредном колу уз подршку са трибина дочекати Црвену звезду.

Ова суспензија, како је саопштено на сајту ФСС-а, трајаће до завршетка поступка.

Такође, покренут је и дисциплински поступак против крушевачког Напретка због неспортског понашања њихових навијача на поменутој утакмици и понашања припадника редарске службе.

"Одлука комисије значи да Нови Пазар може у присуству публике да дочека Црвену звезду у 24. колу Суперлиге. Користим се приликом да апелујем на навијаче Новог Пазара да се коректно понашају том приликом, као и на свакој наредној утакмици, јер их подсећам да је Нови Пазар, због лоше организације утакмице, под условном казном изрицања забране присуства навијача на две утакмице и која ће у случају понављања инцидента одмах бити активирана", рекао је Слободан Пајовић, председник Дисциплинске комисије ФСС-а.

Недељна утакмица у Крушевцу два пута је била прекинута. Крајем првог полувремена присталице Новог Пазара ломиле су столице на стадиону Напретка након изједначујућег гола домаћег тима, да би у другом делу наставили са хулиганским понашањем.

Нереди на трибинама уследили су када је поништен гол Пазараца у 69. минуту, а кулминирали су када је Божовић затресао мрежу гостију за победу Напретка од 2:1.

Гостујући навијачи поново су ломили столице и узвикивали увредљиве пароле, па су након интервенције полиције избачени са стадиона.

Меч 24. кола између Новог Пазара и Црвене звезде игра се у четвртак, 17. априла.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару