Читај ми!

Стојановић: Стрпљиво против Чукаричког

Славиша Стојановић очекује тежак меч против Чукаричког, али верује да његова Звезда може стрпљивом игром да дође до победе која би црвено-беле приближила титули.

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић очекује тежак меч против Чукаричког, али и поручио да се нада победи која би црвено-беле приближила освајању титуле првака Србије.

"Циљ је као и увек победа, која би требало да нас задржи на првом месту. Ако је Чукарички био изненађење на почетку сезоне, више није, чињеница је да су добро организован клуб, који је одлично селектиран и вођен. Морамо да се држимо свог концепта, будемо стрпљиви и искористимо шансе које нам се укажу. Играмо против искусне екипе која није случајно на трећем месту на табели и очекује нас тежак меч", рекао је Стојановић на конференцији за медије на Маракани.

Он се осврнуо и на утакмицу у првом делу сезоне на Бановом брду када је Црвена звезда поражена минималним резултатом.

"То је била специфична утакмица, где смо примили гол после 17 секунди. Печник је после тога имао добру шансу, али нисмо успели да пробијемо бедем Чукаричког. Ипак, ово је нови меч и гледамо само напред. Свака следећа утакмица приближава нас коначном циљу", поручио је Стојановић.

Тренер Звезде додао је да ће утакмицу сигурно пропустити повређени Абиола Дауда и Новак Мартиновић.

Тежак меч против "брђана" очекује и Словенац Нејц Печник, који се враћа на место нападача.

"Одрадио сам добро посао на десном беку на претходним утакмицама, али то није моја позиција и опоравком Марка Петковића очекујем да се вратим у напад. Сви знамо каква нас утакмица очекује, али уз помоћ навијача можемо до циља. Надам се доброј утакмици и победи нашег тима", рекао је Печник.

Утакмица 23. кола Суперлиге Србије Црвена звезда - Чукарички игра се сутра од 19 сати на Маракани.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару