Читај ми!

Стојановић: На победу против Доњег Срема!

Славиша Стојановић и Драган Мрђа очекују да ће Звезда савладати екипу Доњег Срема и остати на челу табеле Суперлиге. Утакмица 20. кола Суперлиге између Доњег Срема и Звезде игра се у суботу од 14.30 у Новом Саду.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да је Доњи Срем у првом делу сезоне направио много проблема његовом тиму, али да је једини циљ црвено-белих победа, 10. узастопна у Суперлиги.

"Чека нас нови испит, идемо екипи која је у јесењем делу сезоне показала зубе. Они су јачи у односу на тај меч и свесни смо да нас не чека лак посао. Ипак, наш циљ се зна, а то је освајање три бода", рекао је Стојановић на конференцији за новинаре на стадиону црвено-белих.

Он је додао и да не очекује да се екипа из Пећинаца "забункерише".

"Доњи Срем није екипа која игра дефанзивно. То су показали и у прва четири пролећна кола. Доста трче, агресивни су и не очекујем ће се бранити. Нама је ово нова прилика да се стабилизујемо и одиграмо боље него у претходним мечевима", навео је Стојановић.

Тренер Звезде није желео да се упушта у коментарисање изјаве појединаца из Партизана који тврде да судије фаворизују црвено-беле.

"Од почетка пролећа провлачи се та прича и рекао сам играчима да морају да се концентришу само на своје циљеве. Сваки пут када се будемо бавили тиме, одлазићемо корак уназад", додао је он.

Нападач Црвене звезде Драган Мрђа оценио је да је његов тим у доброј форми.

"Наш циљ је јасан, то је победа у Новом Саду. Морамо да респектујемо сваки тим у лиги, па и Доњи Срем. Показали су на Маракани да су озбиљни, али ово је нова утакмица и ми смо у налету. Боље је што се меч игра у Новом Саду, због амбијента, иако не бих имао ништа против да играмо у Пећинцима. Важно је да побеђујемо у низу", рекао је тренутно најбољи стрелац Суперлиге.

Утакмица 20. кола Суперлиге између Доњег Срема и Звезде игра се сутра од 14.30 у Новом Саду. Првобитно је меч требало да буде одигран у Пећинцима, али се од тога одустало из безбедносних разлога.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару