Пријава против "причљивог" Николића!

Комисија за анализу суђења ФСС поднела је пријаву против тренера Партизана Марка Николића због коментарисања суђења у уводним колика Супер лиге Србије. Иста комисија проценила да је судија Миодраг Гогић погрешио када није показао црвени картон нападачу крагујевачког Радничког на мечу са Црвеном звездом.

Комисија за анализу суђења Фудбалског савеза Србије поднела је пријаву против Марка Николића, шефа стручног штаба Партизана, због изјава у којима је коментарисао суђење на старту пролећног дела сезоне, преносе „Новости".

Ова комисија, којом председава Здравко Јокић, просудила је да је арбитража на мечу Црвена звезда - Раднички Крагујевац била незадовољавајућа. Разлог томе лежи у чињеници да судија Миодраг Гогић није показао црвени картон центарфору гостију Дарку Спалевићу у другом минуту надокнаде, због ударања лактом противничког играча.

„Тренера Партизана Марка Николића смо због изјава о дељењу правде, практично после сваке пролећне утакмице, предали дисциплинцима Савеза и они ће донети одлуку на основу наше пријаве", истакао је Јокић.

Претходно коло је било неуобичајено мирно за наша поимања, а ниједан клуб није имао притужби на дељење правде. И поред тога, комисија је ипак простудирала одређене ситуације

„Евидентно је да је судија Миодраг Гогић погрешио код ситуације у последњим тренуцима утакмица, када је лакат Спалевића морао да казни искључењем. Када се ради о једанаестерцу досуђеном за Црвену звезду, ту нисмо били у ситуацији да донесемо коначну одлуку јер су судија и посматрач навели да је било гурања с леђа што на снимку којим располажемо није могло да се види. Одлучили смо да затражимо снимак иза гола како бисмо на наредној седници могли да изрекнемо коначан суд. У сваком случају Гогићу следи 'хлађење'", рекао је Јокић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару