Читај ми!

Гогић: Неће бити лако против Доњег Срема

Фудбалер Црвене звезде Горан Гогић рекао је да је Доњи Срем изузетно добар противник и да његовом тиму неће бити лако против екипе из Пећинаца. Желимо да наставимо серију победа, поручује Гогић.

Високи задњи везни фудбалер Црвене звезде Горан Гогић очекује тежак меч против Доњег Срема.

"Играмо против ривала који је изузетно добар и сигурно да нам неће бити лако. Кључ успеха видим у великој жељи и квалитету који поседујемо", рекао је Гогић уочи сусрета са Доњим Сремом.

Гогић је навео да фудбалерима Звезде не смета што још не знају да ли ће играти у Пећинцима, или на неком другом стадиону.

"Не осећамо никакву конфузију због тога што још није одређен стадион на коме ћемо играти. Спремамо се за све опције и у мислима нам је само победа", казао је Гогић.

Звезда је у јесењем делу сезоне играла нерешено са Доњим Сремом 2:2, иако је водила 2:0, а гости су на том сусрету изједначили у судијској надокнади времена.

"Свима нам је у лошем сећању остао тај меч. Просули смо два бода у последњим тренуцима, пред скоро пуним стадионом. Тај кикс оставио је велики траг, јер смо после тога упали у кризу игре и резултата. Сада је ситуација другачија, играмо доста боље, налазимо се у великој серији победа и желимо да је наставимо како бисмо задржали лидерску позицију", казао је Гогић.

Везиста црвено-белих истакао је да је задовољан резултатима у прва четири кола пролећног дела сезоне, али је додао да Звезда може да игра много боље.

"Имамо много простора за напредак, и појединачно и као екипа. Како сезона буде одмицала очекујем да подижемо форму и најбоље игре прикажемо када то буде најпотребније. Сматрам да смо најквалитетнија екипа у Србији и очекујем да то и докажемо", рекао је Гогић.

Звезда ће гостовати Доњем Срему у суботу у 14.30, у утакмици 20. кола Супер лиге Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару