Читај ми!

Професор држи хиљадито предавање

Арсен Венгер ће, у лондонском дербију против Челсија, хиљадити пут седети на клупи Арсенала. Велика је част остати толико дуго у таквог клубу као што је Арсенал и дочекати 1.000 утакмицу", рекао је "Професор".

Тренер Арсенала Арсен Венгер рекао је да предстојећи дуел против Челсија неће бити важан због тога што ће то бити његова хиљадита утакмица на клупи тог клуба, већ да од ње зависи цела сезона.

"Велика је част остати толико дуго у таквог клубу као што је Арсенал и дочекати 1.000 утакмицу. У овом послу се иде од утакмице до утакмице. Корак по корак и добијете 1.000", рекао је Венгер за британске медије.

Арсенал је трећи на табели Премијер лиге са 62 бода, четири мање од првопласираног Челсија, али има и утакмицу мање.

"Искрено, свестан сам да представљам клуб и то је много важније од оног шта се дешава са мном. Та утакмица против Челсија неће бити важна због тога што је моја хиљадита, већ ће бити важна због целе сезоне", казао је Венгер.

Француз је за тренера Арсенала именован 30. септембра 1996. године.

"Верујем да ћу једног дана када погледам уназад, на прве године у Арсеналу, бити врло поносан на оно што сам урадио. Прихватио сам да овде останем дуго знајући да смо имали мале шансе да освојимо Премијер лигу, али сада смо у позицији да се боримо са осталим клубовима за велике играче. Не остајем зато што сам ту већ дуго, већ зато што осећам одговорност према навијачима, људима у клубу... Људи желе да освоје титулу, трофеје и то је оно што ја желим да урадим", навео је Венгер.

Романса између Венгера и Арсенала траје од 1996. године, када је тада 47-годишњи Француз на, тадашњи Хајбери стигао из Нагоје. После одласка Сер Алекса Фергусона из Јунајтеда, Венгер је постао менаџер са најдужим стажом у Премијер лиги. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару