Читај ми!

Лазовић се каје, Кнежевић не разуме Обрадовића

Много буре било је на Врачару током меча Рада и Партизана (2:4), а свакако највише пажње привукао је инцидент после трећег гола црно-белих, када је дошло до физичког сукоба Данка Лазовића и Срђе Кнежевића. Лазовић се каје због свог поступка, а Кнежевић открива да је инциденту претходило кошкање са искусним Обрадовићем.

Победа Партизана против Рада (2:4) је у сенци инцидената који су се догодили након трећег гола црно-белих, када је дошло до физичког обрачуна Данка Лазовића и Срђе Кнежевића, после чега су оба играча добила црвене картоне.

"То што се дешава на терену је само једна страна медаље. Све су то добри момци", рекао је Лазовић о Кнежевићу и играчима Рада.

"Они се боре за опстанак, ми за титулу. Због тога се играло са много емоција, а оне су покуљале после нашег трећег гола. Не оправдавам свој поступак. Направио сам велику глупост, а противнику не замерам ништа", објаснио је Лазовић.

"То што се догодило - догодило се! Фудбал је то...", рекао је Кнежевић после утакмице и додао:

"Не могу дозволим неке ствари, поготову не да ми играч који је у Партизану... Не знам ни колико је ту, скоро је дошао. Мислим, свака част за каријеру и желим му све најбоље, али нисам могао да толеришем такво понашање од дечка, пардон човека од 35, 36 година. Не могу да верујем...", причао је у даху о кошкањима са Миланом Обрадовићем и питао:

"И није ми јасно зашто то ради?" и потом је сам рекао шта...

"Да ми он прича да ли сам ја Гробар или не и да дозволим да ме удари на крају... Е, то не могу да дозволим, макар то био Партизан!", чудио се Кнежевић.

Тренер црно-белих Марко Николић, који је водио екипу из Хумске против "свог" Рада, запитао се после утакмице чему толика нервоза и упутио критику на рачун судија.

"Нервозе је било на све стране и жао ми је због тога. Очигледно је да све ово што се догађа око нас оставља последице и на играче. Видели сте какве смо четири утакмице одиграли. Нисам задовољан како су судије реаговале. Они би требало да препознају ситуацију и да је пресеку одмах. Најлакше је распламсати буктињу", изјавио је Николић и и додао да "очекује и нада се да ће Рад и у преосталим утакмицама играти овако" и да је у том случају сигуран у опстанак свог бившег клуба у Суперлиги.

Садашњи тренер Рада Саша Јанковић схватио је да Николић доводи у питање да ће тако бити.

"Могу да кажем да ће Рад у 11 преосталих утакмица играти овако и још боље и квалитетније. А ја очекујем од Партизана да и против наших ривала за опстанак, такође, игра овако", рекао је Јанковић.

Он је додао да је углавном задовољан како су његови играчи одиграли против фаворизованог противника и поручио да његовој екипи тек следе мечеви где ће лакше моћи да дође до бодова неопходних за опстанак у лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару