Михајловић:" Доста ми је, од сада играју само мушкарци!"

Синиша Михајловић тешко, врло тешко поднео убедљив пораз његове Сампдорије у Бергаму. У осталим мечевима Серије А, Милан још једном катастрофално поражен, Сасуоло коначно стигао до тријумфа. Лацио бољи од Каљарија. Јуве минималним резултатом победио Кјево.

Тренер Сампдорије Синиша Михајловић био је изузетно бесан на своје играче после убедљивог пораза од Аталанте (3:0), а најављује и велике резове у екипи.

"Доста је, не желим више да се срамотимо. Видећемо ко ће играти у наредно мечу, прво ћу да бирам људе, па онда играче. Не желим у тиму никога ко мисли да је посебан", рекао је Михајловић на конференцији за медије.

Пораз у Бергаму био је трећи за Михајловићев тим у последњих пет утакмица, што говори о великом паду форме екипе из Ђенове.

"Не желим ово да гледам. То је била она Сампдорија од пре пет месеци, закуцани смо на почетак и сад морамо поново да се пронађемо. У противном, поништићемо све добро што смо урадили", истакао је Михајловић.

Сампдорија се налази на 13. месту на табели Серије А са 34 бода, а у наредном колу дочекује Верону.

Ни у осталим мечевима 30. кола Серије А нису мањкала узбуђења. Екипа Милана изгубила је на свом терену од Парме са 4:2, и тако наставили са лошим, можда чак и очајним играма.

Јунак утакмице на Сан Сиру био је некадашњи играч "росо-нера" Антонио Касано, који је постигао два гола, а по једном су мрежу затресли Амаури и и Бијабјано.

Стрелци за милански тим били су Адил Рами и Марио Балотели.

Лацио је победом у гостима над Каљаријем остао у борби за Лигу Европе, а важну победу екипи са Олимпика донели су Сенад Лулић и талентовани Балде Кеита.

Сасуоло је после осам утакмица победио у Серији А, а стрелци у тријумфу над Катанијом од 3:1 била су двојица Симонеа, Заза и Мисироли, као и Никола Сансоне.

Фудбалери Фиорентине победили су Кјево са 3:1, док је лидер шампионата, Јувентус резултатом 1:0 био бољи од Ђенове.

Фиорентина је повела голом Хуана Куадрада у 11. минуту, а предност је дуплирао Алесандро Мати у 39. минуту. На 2:1 је смањио Лука Риђони у 62. минуту, а коначан резултат поставио је Марио Гомез у 89. минуту.

Екипа из Фиренце је имала прилику и за убедљивију победу, али Давид Пизаро у 81. минуту није искористио пенал.

Лидер шампионата и актуелни шампион Јувентус до победе над Ђеновом је дошао у самом финишу меча, а стрелац је у 89. минуту био Андреа Пирло.

Ђенова је имала велику прилику да стигне до позитивног резултата, али је Емануеле Калаио у 72. минуту промашио пенал. 

Резултати:

Милан - Парма 2:4 (Рами 56, Балотели 76. пенал - Касано 9,51, Амаури 78, Бијабјани 90+6)

Каљари - Лацио 0:2 (Лулић 19, Кеита 69)

Ливорно - Болоња 2:1 (Бенаси 46, Паулињо 53 - Христодопулос 86)

Сасуоло - Катанија 3:1 (Заза 56, Мисироли 61, Сансоне 90. - Бергесио 30)

Аталанта - Сампдорија 3:0 (Кармона 36, Бонавентура 43, Денис 56)

Фиорентина - Кјево 3:1 (Куадрадо 11, Мати 39, Гомез 89 - Риђони 62)

Јувентус - Ђенова 1:0 (Пирло 89) 

Одиграно јуче: Верона - Интер 0:2.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару