Читај ми!

Сити побеђује и са играчем мање, кикс Челсија

Манчестер сити дошао до победе у Халу, иако је од десетог минута играо са играчем мање. "Грађани" се на врху табеле приближили Челсију, који је поражен у Бирмингему. Важне победе Фулама и Вест Бромвича у борби за опстанак. У недељу се игра "утакмица над утакмицама", Манчестер јунајтед дочекује екипу Ливерпула.

Фудбалери Манчестер ситија победили су екипу Хала у гостима са 2:0 (1:0) у првом мечу 30. кола Премијер лиге и приближили се водећем Челсију на шест бодова заостатка. "Плавци" су киксирали, пошто су поражени од Астон Виле резултатом 1:0

Везиста "грађана" Давид Силва донео је предност свом тиму голом у 14. минуту, а коначан резултат поставио је Един Џеко у завршници меча.

Гости су од 10. минута играли без капитена Висента Компанија, који је добио црвени картон, јер је као последњи играч одбране срушио Никицу Јелавића.

Фудбалери Челсија изгубили су у Бирмингему од Астон Виле са 1:0, а стрелац јединог поготка на Вила Парку био је Фабијан Делф у 82. минуту,

Претходно је у 68. минуту играч Челсија Вилијан зарадио други жути картон и искључење, а утакмицу није завршио још један фудбалер "плаваца" Рамиреш који је у надокнади времена добио црвени картон јер је намерно згазио противничког играча.

Екипе Фулама и Вест Бромвича, које се ове сезоне грчевито боре за опстанак, забележиле су победе у мечевима 30. кола енглеског шампионата и показале да још нису одустале од очувања премијерлигашког статуса.

Последњепласирани Фулам на свом терену је неочекивано савладао екипу Њукасла са 1:0, а стрелац победоносног гола био је Ашкан Деђага у 68. минуту.

Вест Бромвич Албион је после преокрета славио на гостовању Свонсију са 2:1.

Домаћин је повео преко Роланда Ламаха већ у другом минуту, али је у наставку ВБА погоцима Стефана Сесењона и Јусуфа Мулумуба дошао до важних бодова.

Резултати и стрелци:

Хал - Манчестер сити 0:2 (Силва 14, Џеко 90)

Евертон - Кардиф 2:1 (Делофеу 59, Колман 90 - Кала 68)

Фулам - Њукасл 1:0 (Деђага 68)

Саутхемптон - Норич 4:2 (Шнајдерлин 5, Ламберт 57, Родригез 72, Галагер 90 - Елмандер 85, Снодграс 86)

Стоук - Вест Хем 3:1 (Одемвинги 32, 79, Арнаутовић 69 - Керол 5)

Сандерленд - Кристал палас 0:0

Свонси - Вест Бромвич Албион 1:2 (Ламах 2 - Сесењон 52, Мулумбу 85)

Астон Вила - Челси (18.30)

Сутра:

Манчестер јунајтед - Ливерпул

Тотенхем - Арсенал

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару