Читај ми!

"Исправити грешке из Горњег Милановца"

Селектор младе репрезентације Србије изјавио пред дуел са Белгијом да је оптимиста, као и да очекује да његови изабраници исправе грешке из првог дуела у Горњем Милановцу. Ћурчић је објаснио да ће фудбалери Србије морати "паметније да распореде снагу" како би боље парирали Белгијанцима, али и да имају бољи посед лопте.

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић рекао је да његова екипа мора да исправи грешке из првог дуела с Белгијом ако жели да освоји три бода и избори пласман на Европско првенство.

"Формирали су екипу која је до сада показала објективно највише, али ми верујемо у свој квалитет. Са пуно самопоуздања одлазимо у Белгију, верујемо да можемо да направимо добар резултат", рекао је Ћурчић на конференцији за новинаре.

Утакмица квалификација за Европско првенство у Чешкој 2015. године између Белгије и Србије игра се у среду, 5. марта од 18 часова у белгијском граду Леувену.

"Белгија поседује квалитет, са великим респектом улазимо у припрему те утакмице, али верујем да и ми имамо квалитет и да ћемо исправити грешке које смо правили на утакмици у Горњем Милановцу, а да ћемо задржати добре ствари", рекао је Ћурчић.

Први меч ове две селекције који је одигран у Горњем Милановцу Србија и Белгија су одиграле 2:2.

Ћурчић је објаснио да ће фудбалери Србије морати "паметније да распореде снагу" како би боље парирали Белгијанцима, али и да имају бољи посед лопте.

Ћурчић је захвалио селектору А репрезентације Љубинку Друловићу што је младој уступио три играча.

"Нећемо моћи да рачунамо на Матију Настасића. По последњим информацијама неће бити спреман и то је један велики хендикеп за нас, а Лазар Марковић не може да игра због картона", рекао је он.

У квалификационој Групи Девет Србија је друга на табели са 10 бодова из пет утакмица, док је Белгија прва са три бода више и утакмицом више. Италија је трећа са девет бодова из пет утакмица, Кипар има шест бодова, док је Северна Ирска последња, без бодова.

"Нама, у неким рачуницама, одговара једна победа из наредне две утакмице... Покушаћемо да већ у среду дођемо до три бода и олакшамо себи посао", додао је Ћурчић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи