Читај ми!

Реми Партизана, Звезда нови лидер

Црвено-бели тешком муком забележили победу против Јавора (2:1) и избили на чело табеле Суперлиге. Нови Пазар се поново показао као "неосвојива тврђава", Партизану само бод на тешком гостовању. Доњи Срем и Војводина поделили бодове у Пећинцима. Вождовац савладао ОФК Београд. Чукарички победом почео суперлигашко пролеће.

Фудбалери Новог Пазара и Партизана одиграли су 0:0 на градском стадиону у Новом Пазару у премијерном мечу пролећног дела сезоне. Црвена звезда искористила је кикс црно-белих и победом против Јавора (2:1) преузела прво место на табели Суперлиге.

Најбољу шансу на утакмици у Новом Пазару пропустио је нападач Партизана Петар Шкулетић када није успео да искористи ситуацију "1 на 1" са голманом домаћег тима Милошем Будаковићем у финишу првог полувремена.

Црно-бели су овим резултатом изгубили лидерску позицију на табели, пошто је Црвена звезда победила на свом терену ивањички Јавор.

Доњи Срем и Војводина поделили су бодове на утакмици у Пећинцима (1:1), а домаћи фудбалери имали су предност када је Огњен Дамњановић постигао гол из пенала на почетку меча, али је нерешен резултат Војводини донео Јован Стојановић у 71. минуту.

Вождовац је минималним резултатом победио ОФК Београд, а гол одлуке постигао је Немања Обрадовић у 9. минуту.

Чукарички је на свом терену савладао Рад са 2:0. Домаћа екипа повела је у 36. минуту преко Ивана Тодоровића, а тријумф Чукаричког потврдио је новајлија Ненад Миросављевић у четвртом минуту судијске надокнаде.

Напредак је на свом терену савладао Јагодину са 2:1. Гости, браниоци трофеја у Купу Србије, повели су у 32. минуту преко Александра Живановића. Ипак, у последњим тренуцима првог дела меча изједначио је Милош Бајић. Победу крушевачком клубу донео је Ибрахим Н'Дија поготком у 75. минуту.

Резултати:

Нови Пазар - Партизан 0:0
Вождовац - ОФК Београд 1:0 (Обрадовић 9.)
Доњи Срем - Војводина 1:1 (Дамњановић пенал 14. - Стојановић 71.)
Спартак - Слобода (одложено)
Чукарички - Рад 2:0 (Тодоровић 36, Миросављевић 90+4)
Напредак - Јагодина 2:1 (Бајић 45+1, Ндија 75 - Живановић 32)

У недељу је на програму утакмица између крагујевачког и нишког Радничког.

Табела: Партизан 34 бодова, Црвена звезда 32, Јагодина 27, Војводина 25, Нови Пазар 25, Раднички из Ниша 24, итд...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи