Читај ми!

Марко Јовановић озбиљно болестан

Марко Јовановић, фудбалер Висле, налази се на клиници у Швајцарској, пошто се сумња да болује од леукемије. У оваквим ситуацијама, фудбал пада у други план и једино што нам је важно јесте да Марко потпуно оздрави, рекао тренер Висле Франћишек Смуда.

Некадашњи дефанзивац Партизана Марко Јовановић већ месец дана не тренира са саиграчима из Висле. У почетку се мислило да је у питању обичан грип, да би убрзо стигле шокантне вести - лекари у Пољској мисле да Србин болује од леукемије.

Јовановић је брзо отпутовао у Србију на додатне анализе, а сада се налази на једној клиници у Швајцарској.

"Марко ће обавити додатна тестирања у Швајцарској. Снажно верујем да ће се испоставити да ранија дијагноза о леукемији није тачна и да ће лекари у Швајцарској пронаћи неки други разлог његовог здравственог стања. Цео клуб је уз Марка. У оваквим ситуацијама, фудбал пада у други план и једино што нам је важно јесте да Марко потпуно оздрави", рекао је тренер Висле Франћишек Смуда.

Надамо се да су пољски лекари погрешили и да ће се Марко врло брзо вратити обавезама у свом клубу.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи