Читај ми!

Венгер кажњава несташног Жируа

Тренер Арсенала Арсене Венгер потврдио је да ће Оливије Жиру бити дисциплински кажњен, након што је јавно признао да је имао аферу са манекенком Сели Кај у карантину пред меч са Кристал Паласом.

Жиру се извинио свој породици, свима у клубу и навијачима али је искусни француски стручњак решио да казни свог сународника.

Он је првобитно порицио да је имао било какав однос са заносном манекеноком пред меч "тобџија" против Кристал Паласа (2:0), да би касније ипак признао "грех" и путем Твитера се извинио свима које је повредио његов поступак.

"Извињавам се својој супрузи, породици и пријатељима, као и тренеру, саиграчима и навијачима Арсенала", написао је Жиру.

Касније је на целу ствар реаговао и Венгер:

"То је клупска ствар, али не желим јавно коментарисати овај случај јер поштујем његову приватност, али он ће сигурно бити кажњен због кршења клупске дисциплине", рекао је Венгер.

Манекенка је усликала Жируа у хотелској соби, а да ствар буде још гора, нападач је на себи имао само гаће.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи