Ђурић отишао, али не баш сасвим...

Драган Ђурић остаје де јуре председник ФК Партизан, али је предложио да тројица потпредседника клуба преузму његове послове, јер је онемогућен због "приватних обавеза". Међутим, у понедељак, после седнице УО, његов статус у клубу могао би да буде јаснији, рекао је Миле Јовичић.

Мистерија око статуса председника Драгана Ђурића у Фудбалском клубу Партизан највероватније ће бити решена наредног понедељка, на седници Управног одбора, рекао је потпредседник Миле Јовичић.

Ђурић, који је недавно ухапшен због злоупотребе службеног положаја приликом приватизације Ветеринарског завода, демантовао је за Спортски журнал да је после јучерашње седнице Секретаријата напустио клуб, уз образложење да "због приватних обавеза неће моћи да се у потпуности посвети клубу и да наставља да ради колико може".

Пре тога Секретаријат клуба је саопштио да је председник предложио, имајући у виду близак почетак такмичарске сезоне, обавезе и амбиције клуба, да потпредседници клуба преузму послове председника.

"Следећег понедељка имаћемо нови састанак Управног одбора на којем ћемо донети одлуку шта и како даље", рекао је један од потпредседника црно-белих Миле Јовичић.

Његов колега Ратомир Бабић није желео да коментарише актуелну ситуацију.

Главно питање које се поставља након састанка Секретаријата, чију одлуку мора да "аминује" УО, јесте да ли ће и када бити одржана седница Скупштине клуба.

Такође, спекулише се да ће се седница Изборне скупштине одржати по завршетку сезоне, а као главног кандидата да наследи Ђурића медији помињу кошаркашког аса Дејана Бодирогу.

Црно-белима је, по свему судећи, у овом тренутку приоритет ипак терен, односно покушај да освоје седму узастопну титулу првака Србије.

Одговори на ова кључна питања, како сада ствари стоје, биће познати на пролеће, односно лето, које би, када је у питању клуб из Хумске, могло да буде "врелије" него иначе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару